Szívrohamban hunyt el VV Zsolti édesanyja

Forrás: RTL II -
édesanya halál VV Zsolti család Való Világ tragédia VV8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb villalakó sokszor emlegeti a csaláját, honvágyuk van, vagy éppen attól félnek, mit gondolnak róluk a szüleik. VV Zsolti azonban csak a páráról, Patrikról beszél, neki üzen és köszönget néha a kamerákon keresztül. Ennek sajnos szomorú oka van.

Zsoltit három évvel ezelőtt hatalmas tragédia érte, tragikus hirtelenséggel elhunyt az édesanyja. Három éve kapott egy telefont, hogy az anyukája szívrohamot kapott, és sajnos nem élte túl. Zsolti szerint édesanyja nem volt tanult asszony, viszont nagyon bölcs volt. Szenvedélybetegsége miatt azonban Zsolti 11 éves kora óta állami gondozásban nevelkedett.

VV Zsolti Forrás: RTL II

"Mentálisan nem volt a helyzet magaslatán, skizofréniában szenvedett, amit szerencsére nem örököltem tőle. Sokszor ivott, begyógyszerezte magát, és ekkor rendszerint megpróbált önkezével véget vetni az életének. Ekkor döntött úgy a hatóság, hogy intézetbe küld, mert a rehabon lévő szülök gyerekei ilyenkor van, hogy egy hétig egyedül árválkodnak otthon. Amikor rosszul volt, bántott is minket, de amikor jól volt, akkor anyatigrisként viselkedett. Hiányzik..." - nyilatkozta Zsolti a Blikknek.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.