Ledobta a textilt Gergely Róbert gyönyörű, fiatal párja

Forrás: MTVA -
színdarab Némedi-Varga Tímea vetkőzés Gergely Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Némedi-Varga Tímea színésznő, a férje, Gergely Róbert által rendezett, Pasik a pácban című vígjátékban vált meg ruháitól. 

"Eddig soha nem kellett vetkőznöm a színpadon, ez volt az első eset. Duci kislány voltam és a mai napig nem vagyok elégedett az alakommal, pedig rendszeresen járok edzőterembe is. Bevallom, féltem a jelenet előtt" – mondta el a premier után a színésznő. "Két kisebb szerep van a darabban, Robi először a másikat szánta nekem, én ragaszkodtam a depressziós Shirley szerepéhez, de bele sem gondoltam, hogy egyszer majd vetkőznöm kell. A próbákon sokáig csak imitáltuk a jelenetet, aztán a vége felé már én mondtam, hogy jó, akkor ideje túlesni a dolgon. Szerencsére a kollégáimtól pozitív visszajelzéseket kaptam, ez pedig megkönnyítette a munkát" - tette hozzá a Borsnak Timi.

"Nem csinálok titkot belőle, hogy én itthon sokat vagyok meztelenül. Jól érzem magam így, és ez kizárólag Robinak szól. Még aludni is meztelenül szoktam, a színpad azonban más" - tette hozzá.

Forrás: MTVA

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.