Istenes Bence a hét legnagyobb trollja - Hatalmas égés az X-Faktorban

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Puskás Peti X-Faktor 2016 Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen nincs, és mégis van! Egy, a lányáért aggódó édesanya Puskás Petinek nézte az aulában álldogáló műsorvezetőt, hosszú percekig beszélgetett is vele, az pedig egy csöppet sem zavarta, hogy egyszem gyermeke éppen a mentorok (akik között ül Puskás is) előtt - egy ajtóval odébb - énekel. Sőt, még be is azonosította Petit... "Ő a farkasos gyerek, ő meg egyértelműen te vagy". Ööööö. 

Nagyon kevés ésszel van megáldva izgulhatott az az édesanya, aki simán végigbeszélgette lánya próbálkozását Istenes Bencével, akit mindvégig Puskás Petinek gondolt. Bence először meghökkent, de felvette a fonalat, amiből a hét legszórakoztatóbb videója kerekedett ki. Ha alapból nem is érdekelnek az X-Faktor válogatói, ezt a felvételt akkor is érdemes megnézned, nem bánod meg. Hajrá!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.