Állítják: prostituáltakat futtatott az országosan ismert egykori tévés

prosti prostitúció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy korábban írtunk is róla, a TV2 egykori sztárja állítólag egy a belvárosban, jómódban élő férfival közösen prostituáltakat futtatott. Nyomozás indult a páros ellen, akik az egyik legnagyobb hazai kerítők lehetnek.

A 45 éves, országosan ismert egykori TV2-s hírességet szembesítésre hívta a minap a rendőrség, ahol Éden Szandra is megjelent. A Bors úgy tudja, a szembesítés nem járt sikerrel: a gyanúsított ugyanis azt állította, sosem találkozott a nővel korábban. Szandra a napilapnak a következőket mondta: "Igen, valóban jártam a rendőrségen, és mindent elmondtam, amit tudok róla, és a munkásságáról, hogy segítsem a hatóságok munkáját".

Forrás: Dreamstime

A lap úgy tudja, Mariann azt állította, nem ismeri az egykori éden hotelest, a szexmunka-közvetítés kapcsán pedig mindenfelé azt híreszteli, hogy összekeverik őt a Miss Hungary egyik nyertesével, aki szintén Mariann.

A férfi, R.T. ellen már több alkalommal tettek feljelentést, néhány éve el is ítélték, de csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott. A nő állítólag a a TV2 egykori sztárja, és az akkori párjával fogott bele a prostituáltak közvetítésébe.
Azonban a férfi a Bors információi szerint többször megcsalta őt, olyan ismert DJ-vel is, aki éveken át dolgozott prostiként nekik. Állítólag az általuk futtatott lányok között olyanok is szerepeltek, akik valóságshow-ban, szépségversenyen vagy modellként váltak ismertté. A fentebb említett férfi, R.T. és a nő, V. M. ellen a Központi Nyomozó Főügyészségnél tettek feljelentést, ahonnan a Nemzeti Nyomozó Irodához került az ügy. A nyomozást a BRFK Felderítési Főosztálya folytatja.
Egyre zűrösebbnek tűnik Varga Viktor szerelmi életehttp://www.life.hu/sztarok/20161022-varga-viktor-enekes-egyszerre-tobb-vasat-tartott-a-tuzben.htmlNéhány nappal ezelőtt intim fotók jelentek meg Varga Viktorról és egy lányról. Az énekes azt állította, augusztus vége felé randizott Lillával, de nem lett kapcsolat közöttük. A lány szerint Viktor hazudik. TV + Sztárok--Műtött szívvel áll a futóverseny rajtjához Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20161008-majka-szivet-mutottek-most-futoversenyen-indul.htmlBár kétszer is műtötték a szívét ritmuszavar miatt, Majka elindul élete első futóversenyén. A műsorvezető fittnek érzi magát a komoly erőpróbához. TV + Sztárok--Megható pillanatok: hamarosan itt a Keresem a családom újabb szériájahttp://www.life.hu/sztarok/20161008-hamarosan-itt-a-keresem-a-csaladom-ujabb-szeriaja-liluval.htmlNovemberben új részekkel folytatódik a Keresem a családom. Lilu és a stáb jelenleg is úton vannak, már hosszú hetek óta dolgoznak a folytatáson. TV + SztárokOrigoElveszítette a Rihanna ellen indított plágiumpert egy amerikai művészhttp://www.life.hu/sztarok/20161008-elveszitette-a-rihanna-ellen-inditott-plagiumpert-egy-amerikai-muvesz-james-clar.htmlElutasította a francia bíróság James Clar amerikai dizájner beadványát, amelyben plágiummal vádolta Rihannát.TV + Sztárok--Kiderült: Dobó Kata és Zsidró Tamás egymásba szerettekhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-dobo-kata-szineszno-es-zsirdo-tamas-sztarfodrasz-egymasba-szerettek.htmlAhogy írtunk is róla: Zsidró Tamás és felesége 16 év házasság után a válás mellett döntöttek. Most azonban az is kiderült, ki a sztárfodrász új szerelme. TV + Sztárok--X-Faktor: ByeAlex szellemi mélységére jutna egy versenyzőhttp://www.life.hu/sztarok/20160925-xfaktorban-petics-kristof-szeretne-eljutni-byealex-szellemi-melysegeig.htmlAz X-Faktor válogatói mindig bővelkednek zavarbaejtő és vicces pillanatokban. Az egyik ilyet most Petics Kristóf szolgáltatta, nem is teljesen értettük - és a zsűritagok sem -, hogy mit akar mondani. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.