Bene Barbara Star Academy tehetségkutató énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába rappelt megannyi veszélyzónás helyzet után, Bene Barbi is kiesett a Star Academy adásából. Mint mondta, ő sem saját magát ejtette volna ki, de attól még, hogy ez így alakult, boldog. Hogy miért sírt örömében? Az alábbi interjúban elmondta.

Itt tart most VV Dina és Lóri kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20161022-a-valovilag-szereploi-dina-es-lori-magukra-tetovaltattak-a-masik-nevet.htmlMégis több lesz, mint villaszerelem? Dina és Lóri kapcsolata a kiesésük után is folytatódik, és nagy, azaz inkább jelképes lépésre szánták el magukat. TV + SztárokOrigoVisszatér a színpadra Csobot Adél: káprázatosan néz ki az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20161022-visszater-a-szinpadra-csobot-adel-babaja-megszuletese-ota-eloszor.htmlAhogy megírtuk, Csobot Adél és Istenes Bence eldöntötték, hogy kiköltöznek Németországba, ám az énekesnő azt is elmondta, nem hagyja el rajongóit, továbbra is vállal itthon fellépéseket.A mai nap pedig különösen boldog számára, babájuk megszületése óta először áll színpadra az énekesnő. TV + SztárokOrigoIstenes Bence a hét legnagyobb trollja - Hatalmas égés az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161022-istenes-bence-az-x-faktor-musorvezetoje-puskas-petikent-trollkodott.htmlIlyen nincs, és mégis van! Egy, a lányáért aggódó édesanya Puskás Petinek nézte az aulában álldogáló műsorvezetőt, hosszú percekig beszélgetett is vele, az pedig egy csöppet sem zavarta, hogy egyszem gyermeke éppen a mentorok (akik között ül Puskás is) előtt - egy ajtóval odébb - énekel. Sőt, még be is azonosította Petit... "Ő a farkasos gyerek, ő meg egyértelműen te vagy". Ööööö. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEljegyzés után szakítás: nem a szőke Bettyvel folytatja Alekoszhttp://www.life.hu/sztarok/20161022-alekosz-szakitott-bettyvel-alexandra-diamonddal-koltozik-ossze.htmlA minap arról írtunk: Nagy Alekosz révbe ért! Az egykori valóságshow-győztes végre oltár elé áll szerelmével, Bettinával. Nos, azóta mintha kicsit másképp alakulnának a dolgok... TV + Sztárok--Állítják: prostituáltakat futtatott az országosan ismert egykori tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20161022-prostitualtakat-futtatott-az-orszagosan-ismert-egykori-teves.htmlAhogy korábban írtunk is róla, a TV2 egykori sztárja állítólag egy a belvárosban, jómódban élő férfival közösen prostituáltakat futtatott. Nyomozás indult a páros ellen, akik az egyik legnagyobb hazai kerítők lehetnek. TV + SztárokOrigoRubint Réka: "Mennyi könny, átvirrasztott éjszaka van mögöttünk" http://www.life.hu/sztarok/20161008-rubint-reka-es-schobert-norbi-lanyanak-laranak-a-lova-herceg-meggyogyult.htmlFacebookján adta hírül Rubint Réka, mennyire boldogok. Kislányuk, a nemrég születésnapos Laralova, Herceg meggyógyult. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.