"Nem állt meg a stoptáblánál, és belém rohant" - Bereczki Zoltánt autóbaleset érte

Bereczki Zoltán TV2 autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán autóbalesetet szenvedett, de nem ő volt a vétkes. A másik sofőr nem vette észre a stoptáblát, így egyenesen a színész autójába rohant. Szerencsére súlyos személyi sérülés nem történt.

Nem adták meg az elsőbbséget Bereczki Zoltánnak, a másik autó sofőrje nem vette észre a stoptáblát, így egyenesen a színész autójába rohant. A szemtanúk beszámolója szerint a Sztárban sztár zsűritagja nagyon higgadtan kezelte a helyzetet, megbeszélték az incidenst, a végén pedig Bereczki Zoltán mosolyogva fogott kezet a vétkes autóssal. Szerencsére súlyos személyi sérülés nem történt, de a színész autója nem úszta meg kár nélkül.

Fotó: Mudra László - Origo

„Valóban nem indult túl jól az a reggelem, éppen focizni mentem, amikor egy autós nem állt meg a stoptáblánál, és belém rohant. Nagy baj szerencsére nem történt. Nagyon korán lehetett még a másik autósnak is, biztosan nem vette észre a táblát. Nem sérült meg senki, egy kicsit megijedtünk, de nem túlságosan, félreálltunk, megbeszéltük, amit kellett. Elismerte a hibáját, adott egy betétlapot, amelyet kitöltöttünk. A kocsim már szervizben, egy elemet cserélni kell rajta” – számolt be a Blikknek Bereczki, aki korábban arról nyilatkozott, hogy nem akar örökké szingli maradni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.