Camilla hercegné a volt férjével csalja Károly herceget?

Forrás: AFP/Str -
Károly herceg ex Camilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon nehezen fogadta el a család Camilla hercegnét, de úgy tűnik, hogy Károly felesége nem is töri magát azon, hogy teljesen megnyerje a közvéleményt. Nemrég kihagyott egy fontos rendezvényt, helyette többek között a volt férje társaságában töltötte az estét.

Csupán büszke szülő: gondolhatnánk ezt is Camilla hercegnéről, aki cserbenhagyva Károlyt egy fontos eseményen a palotában, inkább a fia szakácskönyvének bemutatóján vett részt. Ám ez nem ilyen egyszerű, hiszen már régóta pletykálják a rossz nyelvek, hogy Károly és Camilla között megromlott a kapcsolat, ráadásul a hercegné egész este a volt férje társaságát élvezte, ugyanis ő is ott volt a könyvbemutatón.

Forrás: AFP/Str

Károly természetesen nem örült annak, hogy Camilla, felrúgva a megszokott és kőbe vésett protokollt, a család számára fontos rendezvény helyett fiának az eseményén vett részt.

Nagyobb baj azonban, hogy Camilla exe is jelen volt,

és nem is keveset beszélgettek az este folyamán. Természetesen azt is meglehetősen érdekesnek találták, hogy két ilyen lényeges rendezvény hogyan kerülhet egy és ugyanazon időpontra. Az világos, hogy a királyi család nem tud változtatni az időpontokon, hiszen ez az este az olimpikonokról és paralimpikonokról szólt, de Camilla fia valószínűleg tudott volna másik napot találni a bemutatóra. Rossz nyelvek szerint nem véletlen egybeesés történt...

Tudtad? Erzsébet királynő ki nem állhatta Camilla hercegnét

Camilla Parker Bowles számára hosszú út vezetett addig, hogy elfogadja őt szerelme édesanyja, Anglia uralkodónője. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Vásáry André szerint nem kedvelte ő a zsűrihttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vasary-andre-esett-ki-a-sztarban-sztar-cimu-musorbol-beszolt-a-zsuritagoknak.htmlA Life.hu riportere a vasárnapi Sztárban sztár kiesőjével, Vásáry Andréval készített interjút. A komoly zenében jártas énekes elmondta, hogy kicsit szomorú a kiesés miatt és azt is hozzátette, hogy szerinte őt a zsűri nem kedvelte sosem. Majka beszólását pedig nem tudta mire vélni...TV + SztárokOrigoHoppá! Hajdú Péter az Rtl Klubon folytatja? - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-hajdu-peter-az-atv-utan-ujra-csatornat-valt.htmlA Life.hu riportere az RTL Klub székházában futott össze Hajdú Péterrel, akit a többi között arról faggatott, az Atv után most az RTL Klubon akarja-e folytatni pályafutását, illetve a showman Havas Henrikhez fűződő viszonyáról is mesélt. TV + SztárokOrigo"Nem állt meg a stoptáblánál, és belém rohant" - Bereczki Zoltánt autóbaleset értehttp://www.life.hu/sztarok/20161024-autobalesete-volt-bereczki-zoltannal.htmlBereczki Zoltán autóbalesetet szenvedett, de nem ő volt a vétkes. A másik sofőr nem vette észre a stoptáblát, így egyenesen a színész autójába rohant. Szerencsére súlyos személyi sérülés nem történt. TV + Sztárok--Sarka Kata: Péter akkor látogatja gyerekeit, amikor akarjahttp://www.life.hu/sztarok/20161024-sarka-kata-azt-mondta-hajdu-peter-akkor-latogatja-gyerekeit-amikor-akarja.htmlA válófélben lévő Sarka Kata ismét nyilatkozott válságban lévő házasságáról. TV + Sztárok--Tóth Gabi nem viccel: ő a legkeményebb mentor! http://www.life.hu/sztarok/20161021-toth-gabi-kemeny-mentor-az-enekesno-nem-hagyja-magat.htmlMinden műsorban szükség van egy erős női karakterre. Az X-Faktorban Gabi az, akit még sosem láttuk ilyen kemény csajnak! TV + SztárokOrigoVásáry André számára véget ért a Sztárban Sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20161023-a-sztarban-sztar-hetedik-adasanak-kiesoje-vasary-andre.htmlA Sztárban Sztár hetedik adásának kiesője Vásáry André lett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.