Damu Roland szerint ő volt a TV2 aranytojást tojó tyúkja

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland TV2 fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok minden történt az elmúlt években Damu Rolanddal, hiszen nagyon magasról nagyon a mélybe csúszott. Saját bevallása szerint ő volt a TV2 aranytojást tojó tyúkja, de megbukott, azonban azért küzd, hogy visszaszerezze régi megítélését. Nem iszik, sportol, és továbbra is a színészet a mindene.

Viharos évek vannak Damu Roland háta mögött, amiben nem sok jó élmény szerepel - azon kívül, hogy megszületett a kislánya, akit gyám nevel. Feleségével sem alakult jól a kapcsolatuk, nem tudtak kitartani egymás mellett. Damu Edina terhessége alatt sem tette le az alkoholt, a színész pedig elköltözött tőle, így már egy jó ideje külön utakon járnak. Damu azonban nem adta fel, azért küzd, hogy visszaszerezze jó hírnevét és az emberek szeretetét.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Én színész vagyok, van róla diplomám. Az elmúlt húsz évben szinte minden álomszerepemet eljátszottam, nagy színházak színpadain léptem fel, dalokat írtam és írok, megszámlálhatatlan sorozatban szinkronizáltam, és

én voltam annak idején a TV2 aranytojást tojó tyúkja.

A Jóban Rosszban mellett minden celebes műsorba elhívtak. Akkor nagyon futott a szekér, de elcsúsztam" - mondta a színész a Borsnak. Hozzátette, már a javulás útjára lépett.

"Végigjártam a pokol útját, de nem törtem meg, most is itt vagyok, élek és játszom, mert ehhez értek.

Azt szeretném, ha az emberek fejében újra az a Damu Roland jelenne meg a nevem hallatán, akit régen ismertek. Nem iszom alkoholt egy éve, lefogytam, húsz kilótól szabadultam meg. Jól érzem magam a bőrömben, az elkövetkezendő időszakban négy premier vár rám" - árulta el a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.