Sarka Kata: Péter akkor látogatja gyerekeit, amikor akarja

Sarka Kata válás Hajdú Dávidka Hajdú Noncsi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válófélben lévő Sarka Kata ismét nyilatkozott válságban lévő házasságáról.

„Továbbra is jóban vagyunk, hiszen szülőtársak vagyunk, a gyerekek miatt mindkettőnk számára fontos, hogy ez így is maradjon” – mesélte a Borsnak a műsorvezetőnő, hozzátéve, férje természetesen akkor látogatja gyerekeit, amikor akarja, és Noncsi és Dávidka is bármikor láthatja édesapját, amikor csak szeretné.

Sarka Kata és Hajdú Péter pár hete együtt ünnepelték Dávidka születésnapját Forrás: Facebook/Sarka Kata

„Egyelőre nem tudok válaszolni arra, hogy végleges-e ez a helyzet. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy jól érzem magam ebben a felállásban. Vannak pillanatok, amikor élvezem a szingliséget, például ha a gyerekekkel vagyok, vagy a barátnőimmel lehetek. Sokkal többet dolgozom, mint korábban, ez is eltereli a figyelmemet” – magyarázta Kata, aki azt sem tagadta, bár ő döntött a költözés mellett, nehéz pillanatokat él meg.

Olykor teljesen magányosnak érzem magam. Tizenkilenc éves koromig a szüleimmel éltem, azóta pedig Petivel. Mély válságot nem élek át, de az egyedüllét még nagyon új, nem komfortos számomra.”

A kiéhezettek – Avagy így mentek el a nők a férfiak melletthttp://www.life.hu/intim/20161023-soma-mamagesa-a-ferfi-cimu-eloadasa-a-ferfinem-hat-hianyarol.htmlSoma Mamagésa egy négyrészes rendezvénysort álmodott meg. Az elsőt a nőről, a másodikat a férfiról, aztán a gyermekről és végül Istenről. Jómagam A férfi & nő vágya, szerepe és árnyéka című előadás-sorozat második részébe csatlakoztam be, A férfiba, ahol megtudtam, mi az a hat alapvető dolog, ami hiányzik ma az urakból. Vagyis melyek azok a területek, ahol a nők elmentek mellettük, és ahol ők évek, évtizedek óta a fejüket vakargatják. Intim--Krisztián olyan hevesen dolgozza Micit, hogy még a takaró is lecsúszik (18+)http://www.life.hu/intim/20161024-valovilag-8-vv-krisztian-olyan-hevesen-dolgozza-vv-micit-hogy-meg-a-takaro-is-lecsuszik.htmlVV Soma megmutta, hogyan kell diszkéten elélvezni egy egész ország előtt. De ezalatt Kirsztián és Mici sem tétlenkedett. Intim--Villaorgazmus: Így sült el a takaró alatt VV Soma (18+)http://www.life.hu/intim/20161024-valovilag-8-vv-soma-es-vv-evelin-maszatolnak-a-takaro-alatt-a-fiu-elelvez.htmlSoha ennyi villaszex nem volt, mint most a VV8-ban. Már felsorolni is nehéz, ki kivel maszatol éppen a takaró alatt. Intim--Lábujjhegyen lépkedni és nem beszélni rólahttp://www.life.hu/intim/20161022-menopauza-klimax-vagyis-labujjhegyen-lepkedni-es-nem-beszelni-rola.htmlRengeteg olyan kérdés van a női léttel, az egészséggel, a szexszel és a hölgyek életminőségével kapcsolatban, amit könnyebb fel sem tenni, topikok, amikről egyszerűbb inkább nem beszélni. Még magunk közt sem. A szőnyeg alá söprés tudományát mára sikerült kiemelkedően magas szinten elsajátítanunk, hiszen olyan sok területen gyakoroljuk, hogy szinte már fel sem tűnik nekünk sem. A változás kora is pont egy ilyen téma a sok közül. Intim--Amikor legitim módon csalod meg a párodathttp://www.life.hu/intim/20161019-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-a-nyitott-hazassag-igenis-veszelyes.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. IntimOrigoEgy halom ok, amiért tényleg nehéz nőként egyedül élnihttp://www.life.hu/intim/20161019-ezert-nehez-nokent-egyedul-elni-lakast-fizetni-autot-szereltetni-furni-faragni.htmlA minap belefutottam egy cikkbe, ami azt lett volna hivatott összegyűjteni, miért is nehéz ma nőként egyedül élni. Megszólítva éreztem magam, hiszen az egyetem után albérletbe költöztem, így immáron negyedik éve nem élek együtt a családommal. Szívesen vettem volna, ha arról olvashatok, mik azok a dolgok, amik hozzám hasonlóan másoknak is nehézséget okoznak. Ehelyett kiderült, van olyan emberi lény, akinek az a legnehezebb, hogy lemenjen a boltba, és élelmiszert vásároljon azért, hogy egyen... Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.