Csak 8 hónappal idősebb az anya a lányánál a Frequency című sorozatban

Forrás: CW -
Frequency (sorozat) lány anya korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egy olyan film vagy sorozat van, ahol nem igazán figyelnek a színészek valódi életkorára. Pedig az még a plasztikai műtétek ellenére is jól látható, ha mondjuk anya és lánya szinte egyidősek. Ezt történt a Frequency című sorozatban is, ahol mindössze 8 hónap van a gyermek és szülője között.

A sorozat alapjául szolgáló filmet 2000-ben forgatták, amelyben John Sullivan egy rádió segítségével kapcsolatot létesít halott apjával, aki harminc éve egy tűzben vesztette életét. A rádión keresztül segít megtalálni apjának a kiutat, ezzel azonban egy új jövőt hoznak létre. Ezt a történetet vették alapul a sorozatban.

Frequency Forrás: CW

Rengeteg érdekes kérdést boncolgat, a többi között azt is, hogy érdemes-e belenyúlni a múltba, és tudjuk-e vállalni ennek a felelősségét, ugyanis nem tudhatjuk, hogy milyen problémákat okozunk azzal, ha megváltoztatjuk a történelmet. A sorozat szereposztását nem lehet kritizálni, de egy nagyon feltűnő bakit elkövettek. Peyton List játssza a főszerepet, akit megpróbáltak ugyan öregíteni, de nem sikerült. Így azonban elég furák voltak a sorozatbeli lányával forgatott jelenetek, ugyanis a való életben nincs köztük sok korkülönbség, ami látszik is. Mindketten 1986-ban születtek, így csak 8 hónappal öregebb az anya a lányánál - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.