Manga lány lett Palvin Barbi

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin -
Palvin Barbara sztárok manga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas, csodálkozó kék szemek, dús ajkak és hihetetlen babaarc: Palvin Barbi megmutatta, hogy neki a manga külső is szuperjól áll. 

A gyönyörű magyar modell minden vicces dologban benne van: ezúttal manga lányként mutatta meg magát képmegosztó oldalán.

Óriási kék szemek, szexi ajkak, no és persze babaarc - Barbi természetesen így is nagyon bájos!

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Palvin Barbi általában igyekszik minél több oldalát megmutatni a rajongóinak: pár hete még szuperszexi bőrszerkóban feszített, a napokban pedig bebizonyította, hogy bizony a pink frizura is tud nagyon szexi lenni.

Kedvenc magyar modellünk egyébként október elején lett 23 éves, akkor össze is gyűjtöttükazokat az eseményet, melyeken abszolút túlragyogta még a legnagyobb sztárokat is.

ByeAlex nem bánja, ha rosszat gondolnak róla az emberek http://www.life.hu/sztarok/20161025-byealex-interju-az-x-faktor-mentora-igazan-szokimondo-egyeniseg-nem-banja.htmlBár korábban már több kislemeze is megjelent, valójában az Eurovíziós Dalfesztivál 2013-as magyar nemzeti válogatójában, A Dalban ismerte meg széleskörűben a közönség. Alex szókimondó és karakán egyénisége igen megosztja a nézőket, főleg, mióta az X-Faktor egyik mentori pozícióját is betölti. Az énekes meghallgatja a negatív véleményt, ám nem szereti, ha jogtalanul bántják. TV + SztárokOrigoAlain Delon nem akar halála utáni árverést, eladja értékeithttp://www.life.hu/sztarok/20161026-alain-delon-eladja-ertekeit-a-halalra-keszul.htmlAlain Delon "ki nem állhatja" az elhalálozás utáni árveréseket, ezért fokozatosan eladja vagyontárgyait: november 22-én 12 Rembrandt Bugatti-bronzszobrot árvereztet el Párizsban.TV + Sztárok--Íme, a legbizarrabb valóságshow-k http://www.life.hu/sztarok/20161024-harry-herceg-es-20-gyerek-bizarr-valosagshowk-ezektol-te-is-kiakadsz-tvev.htmlMivel az emberek ingerküszöbe egyre magasabb, a nagyobb tévétársaságoknak merész ötletekkel kell előrukkolniuk a magasabb nézettségért. Akadt itt társkereső show, családi dráma, sőt olyan túlélőműsor is, amelyben plázacicák küzdöttek egymással. Némelyikük többmilliós nézettséget hozott, hiszen a téma mellett olyan embereket is sikerült találni, akik komolyan vették a feladatot. Nézd meg, hogyan szórakoznak a tengerentúlon. TV + SztárokOrigoPumped Gabót elcsábították, ez az új kedvence http://www.life.hu/sztarok/20161026-pumped-gabo-szinhazba-jart-peller-anna-csabitotta-el-a-sztarnak-nagyon-tetszett.htmlA fiatal fiú nem gondolta, hogy ennyi idő elteltével is élvezni tudja a színházat. Bár eddig ritkán járt, elmondása szerint biztosan változtat a szokásán. TV + SztárokOrigoBrad Pitt többször megalázta gyermekeithttp://www.life.hu/sztarok/20161026-brad-pitt-ellen-ujabb-vad-merult-fel-tobbszor-megalazhatta-gyermekeit.htmlAz illetékes szerv kiterjesztette a Brad Pitt ellen folyó vizsgálatot, ebből is látszik, hogy mennyire komolyan veszik a sztárpár ügyét. Az egész egy repülőúttal kezdődött, amely során Brad Pitt állítólag bántalmazta az egyik gyermekét. Most pedig azzal vádolják, hogy többször is megalázta a csöppségeket. TV + Sztárok--Bíróság elé állnak a fotósok, akik lekapták a félmezteleten Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/sztarok/20161026-birosag-ele-kerulnek-a-fotosok-akik-lefotoztak-a-felmezteleten-katalin-hercegnot.htmlA hercegnő Dél-Franciaországban nyaralt, és egy magánház teraszán napozott félmeztelenül, amikor a szemfüles lesifotósok megörökítették ezt az intim pillanatot. A brit királyi caládban hatalmas balhé volt a fotók miatt, de most 4 év után végre megvannak a felelősök, és bíróság elé is állítják őket.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.