Halott férfit találtak Michael Barrymore medencéjében

Forrás: Dreamstime -
medence hulla Michael Barrymore letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég került nyilvánosságra az a nyilatkozat, amelyben a rendőrség elismerte, hogy hibázott a híres tévés ügyében. 15 évvel ezelőtt ugyanis hullát találtak Michael Barrymore medencéjében, de nem jártak el megfelelően.

Meghurcolták és letartóztatták Michael Barrymore híres televíziós személyiséget 15 évvel ezelőtt, miután egy hullát talált a rendőrség a medencéjében. A Stuart Lubbock nevű férfi halálának oka fulladás volt, de a végbélnyílása körül is találtak sérüléseket.

Forrás: AFP/Facundo Arrizabalaga

A híres tévést érthető módon egyből kapcsolatba hozták az esettel, és rengeteg pletyka kapott szárnyra Michael Barrymore életéről, például azt rebesgették, hogy drogos orgiákat tart a lakásában.

Az addig sikeres tévésnek a karrierje tönkrement, az akkori csatornája egyből bontotta vele a szerződést,

pedig csak 2007-ben tartóztatták le, és két nap után el is engedték elegendő bizonyíték hiányában. Ennek ellenére nem foglalkoztatták sehol sem szívesen, a rendőrség pedig csak a napokban tisztázta hivatalosan a férfit. Elismerték, hogy nem jártak el szakszerűen az ügy során, Michael Barrymore letartóztatása sem volt helyes lépés - írja a Mirror.

ByeAlex nem bánja, ha rosszat gondolnak róla az emberek http://www.life.hu/sztarok/20161025-byealex-interju-az-x-faktor-mentora-igazan-szokimondo-egyeniseg-nem-banja.htmlBár korábban már több kislemeze is megjelent, valójában az Eurovíziós Dalfesztivál 2013-as magyar nemzeti válogatójában, A Dalban ismerte meg széleskörűben a közönség. Alex szókimondó és karakán egyénisége igen megosztja a nézőket, főleg, mióta az X-Faktor egyik mentori pozícióját is betölti. Az énekes meghallgatja a negatív véleményt, ám nem szereti, ha jogtalanul bántják. TV + SztárokOrigoPirner Alma szerint a szerelem nemtelenhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-pirner-alma-volt-mar-szerelmes-nobe.htmlVárkonyi Andi műsorában, a Micsoda nők!-ben minden hétfőn pikáns és érdekes témákat boncolgatnak kendőzetlenül a sztárvenedégek. Pirner Alma például egy meglepő dolgot árult el magánéletéről. TV + SztárokOrigoAigner Szilárd lánya apja elvesztéséről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20161027-aigner-szilard-lanya-megszolalt-igy-dolgozzak-fel-apjuk-elveszteset.htmlAigner Szilárd lánya, Luca a Konyhafőnök című műsorban tűnt fel, akkor még mosolygósan, ugyanis az adást még a júniusi tragédia előtt vették fel. Azóta viszont próbálják feldolgozni a gyászt, a hiányt, amit Aigner Szilárd elvesztése okozott. Lánya, Lucia szerint ő volt a legstabilabb ember, akit valaha ismert. TV + SztárokOrigoKim Kardashian először mutatkozott kirablása ótahttp://www.life.hu/sztarok/20161027-kim-kardashian-eloszor-mutatkozott-kirablasa-ota-sminket-sem-viselt-a-celebmami.htmlPárizsi kirablása óta hetekre eltűnt a nyilvánosság elől Kim Kardashian. Most azonban visszatért a celebmami, smink nélkül, egy kis combvillantással. TV + Sztárok--Mariah Carey énekesnőt kidobta milliárdos vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20161027-mariah-carey-enekesnovel-szakitott-milliardos-volegenye.htmlMariah Carey az élete párját találta meg, aki nemcsak igazi férfi, de még a bankszámlája is duzzad. Ugyan az énekesnő sem szűkölködik, de párjához képest szinte semmije nincs. Az álomnak azonban most vége, állítólag vőlegénye kidobta a sztárt. TV + Sztárok--Balázs Klári a mai napig gyászolja elhunyt testvérét http://www.life.hu/sztarok/20161027-balazs-klari-tragedia-meghalt-a-testvere-az-enekesno-a-mai-napig-gyaszol.htmlA 64 éves énekesnő sosem tartotta a kapcsolatot a bátyjával. Bár próbált neki segíteni, a férfi nem fogadta el a dolgot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.