ValóVilág: Evelin megnevezte párbajellenfelét - Szerintetek jól döntött?

ValóVilág 8 VV Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág nézői több helyen hangot adtak már véleményüknek, miszerint a mocskos szájú lány szinte mindenki ellen kiesne a játékból...

...kivéve, talán, Attila. Nos, a kinti megítélést persze Evelin nem tudhatja, de tény, a nézők szerinti egyik leggyengébb játékosra rakta a jelét.

A lány azért azt elmondta, higy kiken gondolkodott egyáltalán és miért, aztán megindokolta, hogy miért pont attilával csapna össze.

Újra becsajozott Király Viktor - Ebbe a lányba szerelmes az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20161027-kiraly-viktor-a-star-academy-hattermusoranak-riporterevel-nagy-rekaval-jott-ossze.htmlEgy facéran eltöltött év után Király Viktor újra párra talált. A Star Academy háttérműsorának riporterével, Nagy Rékával jött össze az énekes. TV + SztárokOrigoAlpáriság a köbön - Zavarba hozták a BeleValó betelefonálójáthttp://www.life.hu/sztarok/20161023-tiv-tivy-a-valovilag8-jatekosanak-szurkolnak.htmlAhogy ez lenni szokott, a VaóVilág éjszakai háttérműsorában Aurelió vagy Győzike fogadják a betelefonálók hívásait, és egy kicsit évődnek is velük. Ezúttal Au és a Farm nyertese, Gábor ültek a telefon másik végén. TV + SztárokOrigoVV8: Szeretnéd kamerák előtt nézni, ahogy a fiad szexel? Ő megtettehttp://www.life.hu/sztarok/20161023-valovilag-krisztian-es-mici-kapcsolatanak-a-fiu-edesanyja-orul.htmlHarcsával indult, de úgy tűnik, érzelmileg is kezdenek közeledni egymás felé a ValóVilág játékosai. Mici és Krisztián is arról beszélnek, hogy megkedvelték egymást, sőőőőt! a fiú édesanyjának is bejön a szőke, több helyen csak lamantintestűként emlegetett dúskeblű "vállalkozónő". TV + Sztárok--"Aurelio egy elhízott, dagadt malac" - Így szívatta meg Győzike társáthttp://www.life.hu/sztarok/20161023-gaspar-gyozo-beszolt-aureloonak-a-belevaloban.htmlTelefonon szólt be Gáspár Győző műsorvezető-társának. Persze, gyorsan kiderült a turpisság. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoStar Academy: Bene Barbi nem önmagát ejtette volna kihttp://www.life.hu/sztarok/20161023-star-academybol-bene-barbi-kiesett.htmlHiába rappelt megannyi veszélyzónás helyzet után, Bene Barbi is kiesett a Star Academy adásából. Mint mondta, ő sem saját magát ejtette volna ki, de attól még, hogy ez így alakult, boldog. Hogy miért sírt örömében? Az alábbi interjúban elmondta.TV + SztárokOrigoHajdú vs. Puzsér: a bíróság helyett most a képernyőn csapnak összehttp://www.life.hu/sztarok/20161023-hajdu-peter-az-atvn-puzser-robert-a-hir-tvn-egy-musorsavban.htmlEgy időben lesz látható a műsoruk. Amíg Hajdú az ATV-n dobálja a Frizbit, addig Puzsér a Hír TV-n kapott műsort. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.