Balázs Klári a mai napig gyászolja elhunyt testvérét

Fotó: Life.hu -
halál Balázs Klári tragédia énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 64 éves énekesnő sosem tartotta a kapcsolatot a bátyjával. Bár próbált neki segíteni, a férfi nem fogadta el a dolgot. 

Balázs Klári sokáig nem beszélt a nyilvánosság előtt elhunyt testvéréről, aki évekig az utcán élt. A férfinek sok gyermeke volt, akikkel bár a sztár találkozott már, a kapcsolatot nem tartja velük. Az énekes sosem haragudott a bátyjára, sőt korábban segíteni is akart neki - írja a hot! Magazin.

Fotó: Life.hu

"Karcsi 16 évvel volt idősebb nálam, de a születésem után nem sokkal elköltözött otthonról. Azután nem nagyon kereste a családot. Soha nem éreztem haragot Karcsi iránt. Amikor megtudtam, hogy már nem is lehet helyrehozni a kapcsolatunkat: elszomorodtam, de rájöttem: el kell őt engednem. Halottak napján természetesen rá is gondolok" - nyilatkozta az énekesnő. Bátyja egy ideig buszvezetőként dolgozott, ám az élete egy idő után nem az elképzelései szerint alakult, így hajléktalan lett.

ByeAlex nem bánja, ha rosszat gondolnak róla az emberek http://www.life.hu/sztarok/20161025-byealex-interju-az-x-faktor-mentora-igazan-szokimondo-egyeniseg-nem-banja.htmlBár korábban már több kislemeze is megjelent, valójában az Eurovíziós Dalfesztivál 2013-as magyar nemzeti válogatójában, A Dalban ismerte meg széleskörűben a közönség. Alex szókimondó és karakán egyénisége igen megosztja a nézőket, főleg, mióta az X-Faktor egyik mentori pozícióját is betölti. Az énekes meghallgatja a negatív véleményt, ám nem szereti, ha jogtalanul bántják. TV + SztárokOrigoVásáry Andrét a saját apja küldte el otthonról http://www.life.hu/sztarok/20161027-vasary-andre-oszinte-vallomas-a-csaladja-nem-tamogatta-a-karrierjeben.htmlA sztárnak nagyon fájt, hogy a családja sosem támogatta őt az énekesi karrierjében. Édesapja kerek perec megmondta neki, hogy ha kell, még a házból is kidobja őt. TV + Sztárok--Détár Enikőéket rengetegen próbálják átvernihttp://www.life.hu/sztarok/20161027-detar-eniko-epitkezne-de-minden-munkas-at-akarja-oket-verni.htmlKözös otthonról álmodozik Détár Enikő és párja, de ez nem megy olyan könnyen. Nem találnak olyan szakembert, aki ne próbálná őket átverni, így még az alapja sem áll annak a háznak, amit már régóta megterveztek. TV + SztárokOrigoCsonka András nem tudja elengedni volt szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20161026-csonka-andras-nem-tudja-elengedni-6-eve-veget-ert-kapcsolatat.htmlKépes a szerelemre Csonka András, de ő egy álomképhez ragaszkodik, a tökéletes kapcsolathoz, amilyen mint tudjuk, nem létezik. Saját bevallása szerint ráadásul mindent nehezen tud elengedi, amihez érzelmek fűzik. Legutolsó szerelmi viszonya 6 éve véget ért, mégsem tud rajta túllépni. TV + SztárokOrigoPumped Gabót elcsábították, ez az új kedvence http://www.life.hu/sztarok/20161026-pumped-gabo-szinhazba-jart-peller-anna-csabitotta-el-a-sztarnak-nagyon-tetszett.htmlA fiatal fiú nem gondolta, hogy ennyi idő elteltével is élvezni tudja a színházat. Bár eddig ritkán járt, elmondása szerint biztosan változtat a szokásán. TV + SztárokOrigoBíróság elé állnak a fotósok, akik lekapták a félmezteleten Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/sztarok/20161026-birosag-ele-kerulnek-a-fotosok-akik-lefotoztak-a-felmezteleten-katalin-hercegnot.htmlA hercegnő Dél-Franciaországban nyaralt, és egy magánház teraszán napozott félmeztelenül, amikor a szemfüles lesifotósok megörökítették ezt az intim pillanatot. A brit királyi caládban hatalmas balhé volt a fotók miatt, de most 4 év után végre megvannak a felelősök, és bíróság elé is állítják őket.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.