Kim Kardashian először mutatkozott kirablása óta

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP -
Kim Kardashian Kanye West sztárok rablás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párizsi kirablása óta hetekre eltűnt a nyilvánosság elől Kim Kardashian. Most azonban visszatért a celebmami, smink nélkül, egy kis combvillantással. 

Kim Kardashian október elején lett fegyveres rablás áldozata Párizsban. A hotelszobában, ahol kirabolták, állítólag megkötözték Kimet a rablók, ettől pedig nagyon kiborult a celebmami. A történtek olyan mély nyomot hagytak benne, hogy állítólag a fejébe vette, nem szelfizik soha, de soha többé. Nem is nagyon mutatkozott a történtek óta, egészen mostanáig.

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Kim az egyik koncertjére kísérte el férjét, Kanye Westet Los Angelesben - a róla készült képeket itt megnézheted.

A celebmami azúttal mellőzte a szuper, villantós szetteket, és egy egyszerű miniruhában, smink nélkül, egyenes hajjal ment férje koncertjére. Kim egyébként nem is posztol azóta, amióta kirabolták -ez valószínűleg sok fájdalmat okoz a szelfikirálynőnek. Persze fogadalom ide vagy oda, mi azért úgy sejtjük, nem fog túl sokáig tartani Kim önkéntes száműzetése...

ByeAlex nem bánja, ha rosszat gondolnak róla az emberek http://www.life.hu/sztarok/20161025-byealex-interju-az-x-faktor-mentora-igazan-szokimondo-egyeniseg-nem-banja.htmlBár korábban már több kislemeze is megjelent, valójában az Eurovíziós Dalfesztivál 2013-as magyar nemzeti válogatójában, A Dalban ismerte meg széleskörűben a közönség. Alex szókimondó és karakán egyénisége igen megosztja a nézőket, főleg, mióta az X-Faktor egyik mentori pozícióját is betölti. Az énekes meghallgatja a negatív véleményt, ám nem szereti, ha jogtalanul bántják. TV + SztárokOrigoDétár Enikőéket rengetegen próbálják átvernihttp://www.life.hu/sztarok/20161027-detar-eniko-epitkezne-de-minden-munkas-at-akarja-oket-verni.htmlKözös otthonról álmodozik Détár Enikő és párja, de ez nem megy olyan könnyen. Nem találnak olyan szakembert, aki ne próbálná őket átverni, így még az alapja sem áll annak a háznak, amit már régóta megterveztek. TV + SztárokOrigoVásáry André nemrég szakított, de nagyon vágyik a szerelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20161027-vasary-andre-szerelmet-keres-sztarban-sztar-versenyzoje-par-honapja-szakitott.htmlVásáry André a Sztárban sztár című műsorral újra reflektorfénybe került. Hétről hétre bebizonyította, hogy a komolyzenét képviselő énekeseknek is van helye egy ilyen jellegű show- műsorban. Bár a legutolsó adásban neki kellett búcsúznia, mégsem szomorú, reményekkel telve tekint a jövőbe. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzabó Zsófi feleségként boldogabb mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20161027-szabo-zsofi-felesegkent-nagyon-boldog-ferjevel-mindent-megosztanak-egymassal.htmlSzabó Zsófi a közelmúltban mondta ki párjának a boldogító igent egy csodálatos esküvő keretein belül. A pár azóta szárnyal a boldogságtól és fittyen hány a közösségi oldalaikon megjelenő trollokra.TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio és szerelme közös otthonba költöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-leonardo-dicaprio-szerelmevel-malibun-vesz-hazat.htmlLeonardo DiCaprio fülig szerelmes kedvesébe, akivel, ha minden igaz, hamarosan közös otthonba is költöznek. TV + Sztárok--ValóVilág: Evelin megnevezte párbajellenfelét - Szerintetek jól döntött? http://www.life.hu/sztarok/20161027-a-valovilag-jatekosa-evelin-attit-hivta-ki-parbajra.htmlA ValóVilág nézői több helyen hangot adtak már véleményüknek, miszerint a mocskos szájú lány szinte mindenki ellen kiesne a játékból...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.