A neten keres szexpartnert Kozso?

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
társkereső sztárok szexpartner Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozso pár hónapja szakított nagy szerelmével, most pedig állítólag az egyik legnépszerűbb társkeresőn próbál párt találni. 

Kozso és Keira nagy szerelme 8 év után, idén tavasszal ért véget. A férfi állítólag komoly agyműtétje után változott meg, ezt pedig a fiatal lány már nem tudta tolerálni, és elhagyta a zenészt.

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

Most azonban úgy tűnik, Kozso túltette magát a szakításon, és az egyik legnépszerűbb partnerkereső oldalon próbálkozik

- írja a Ripost.hu. A lap egyik olvasója állítása szerint már randizott is az Ámokfutók frontemberével, ám nem alakult tökéletesen a találkozó.

"Nagyon kedves ember, szimpatikus, meghívott egy italra is. Aztán hamar rájöttünk, nem egymást keressük. De kellemes élmény volt" - árulta el a lap egyik olvasója.

Tinder-mesék: te hiszel bennük?

Még mindig sokaknak fenntartásaik vannak a programmal kapcsolatban, azonban már vannak tündérmesék, amelyekben hinni lehet. Korábban hoztunk is nektek olyan igaz történeteket, ahol az alkalmazás hozott össze párokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.