Phil Collins szemtanúja volt Diana viszonyának

Forrás: Wikipédia -
Phil Collins James Hewitt viszony Diana (film)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életrajzi könyvében vall arról Phil Collins, hogy milyen fontos esemény szemtanúja volt annak idején. Kiderült, hogy a zenész saját szemével látta Diana hercegnőt és James Hewitt-ot, akik egy átlátszó hazugsággal próbálták elejét venni a pletykáknak.

Még a nyilvánosságra kerülése előtt szerzett tudomást Phil Collins arról, hogy Diana hercegnő viszonyt folytat James Hewitt-tal. A zenész életrajzi könyvében számol be arról a pillanatról, amikor rájött, hogy a hercegnő félrelép. Ő volt az első kívülálló, aki rájött a viszonyra, egy meglehetősen kellemetlen, véletlen összetalálkozás során.

Forrás: Wikipédia

A lebukás 1991-ben történt Londoban, amikor Phil Collins fogorvosához készült a Harley Streetre asszisztensével, Danny Gillennel. Ekkor pillantotta meg véletlenül a párt egy autóban. A kocsi ablaka le volt eresztve, Diana a vezetőülésen ült James Hewitt-tal. A zenész odaköszönt a párnak, majd miután megtárgyalták, hogy Phil Collins mit csinál a környéken, Diana is elárulta, miért jártak arra. "Kolonoszkópián voltam. Nagyon jó volt. Ki kellene próbálnod" - idézte a beszélgetést Phil Collins, aki ezek után csak összenézett az asszisztensével, és nem akarták elhinni, hogy ez komolyan megtörtént - írja a Daily Mail. Hiába őrizte meg titkukat azonban Phil Collins, később pontosan Diana szeretője volt az, aki pénzért árulta a hercegné szerelmesleveleit.

ByeAlex nem bánja, ha rosszat gondolnak róla az emberek http://www.life.hu/sztarok/20161025-byealex-interju-az-x-faktor-mentora-igazan-szokimondo-egyeniseg-nem-banja.htmlBár korábban már több kislemeze is megjelent, valójában az Eurovíziós Dalfesztivál 2013-as magyar nemzeti válogatójában, A Dalban ismerte meg széleskörűben a közönség. Alex szókimondó és karakán egyénisége igen megosztja a nézőket, főleg, mióta az X-Faktor egyik mentori pozícióját is betölti. Az énekes meghallgatja a negatív véleményt, ám nem szereti, ha jogtalanul bántják. TV + SztárokOrigoVV Evelin Attilát választotta párbajellenfeléülhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-vv-evelin-vv-attilat-hivta-ki-a-legutobbi-parbajon.htmlNagy volt a feszültség a villa legutolsó adásában, VV Evelinnek ugyanis ki kellett mondani, kit visz párbajozni a hétvégén. Attilára esett a választása.TV + SztárokOrigoMici és Soma durván egymásnak estekhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-mici-es-soma-oriasi-veszekedesbe-kezdtek-mici-a-vegen-sirva-fakadt.htmlNem a szerelmi légyottok kapták a főszerepet a Való Világ powered by Big Brother című műsor legútolsó adásában. A feszültség uralta a villát: Soma és Mici durván egymásnak estek.TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi feleségként boldogabb mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20161027-szabo-zsofi-felesegkent-nagyon-boldog-ferjevel-mindent-megosztanak-egymassal.htmlSzabó Zsófi a közelmúltban mondta ki párjának a boldogító igent egy csodálatos esküvő keretein belül. A pár azóta szárnyal a boldogságtól és fittyen hány a közösségi oldalaikon megjelenő trollokra.TV + Sztárok--Vásáry André nemrég szakított, de nagyon vágyik a szerelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20161027-vasary-andre-szerelmet-keres-sztarban-sztar-versenyzoje-par-honapja-szakitott.htmlVásáry André a Sztárban sztár című műsorral újra reflektorfénybe került. Hétről hétre bebizonyította, hogy a komolyzenét képviselő énekeseknek is van helye egy ilyen jellegű show- műsorban. Bár a legutolsó adásban neki kellett búcsúznia, mégsem szomorú, reményekkel telve tekint a jövőbe. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoElolvadunk! Blake Lively és férje nagyon cukin ünnepelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20161026-blake-lively-es-ferje-nagyon-cukin-unnepelnek-szuletesnapot.htmlRyan Reynolds a napokban ünnepelte 40. születésnapját, ez alkalomból pedig irtó cukin köszöntötte őt gyönyörű felesége, Blake Lively. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.