Vásáry Andrét a saját apja küldte el otthonról

család karrier édesapa Vásáry André énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárnak nagyon fájt, hogy a családja sosem támogatta őt az énekesi karrierjében. Édesapja kerek perec megmondta neki, hogy ha kell, még a házból is kidobja őt. 

Vásáry André nemesi származású felmenőkkel rendelkezik, így nem csoda, hogy a rokonai kissé furcsán vették a művészi beállítottságát. A megannyi csalódás és hullámvölgy vége egy veszekedéssel zárult, mely a mai napig nagyon rosszul esik a sztának - írja a Story Magazin.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Az arisztokrata közeg nem tekintett valós foglalkozásként az éneklésre, számukra minden művészet csak bohóckodás, nem rendes munka. Komoly vitáink voltak, és folyamatos nyomás alatt tartottak, hogy tanuljak végre rendes szakmát. Édesapám kitűzött egy dátumot, hogy mikor kell elköltöznöm otthonról. Akkoriban nagyon rosszul éltem meg a búcsút, de ma már hálás vagyok, mert így kaptam meg a kellő bíztatást ahhoz, hogy megküzdjek az álmaimért." - nyilatkozta az énekes.

Vásáry André nemrég szakított, de nagyon vágyik a szerelemre

Vásáry Andréról keveset lehet tudni, főleg ami a magánéletét illeti. A hot! Magazinnak viszont engedett némi betekintést féltve őrzött privát szférájába.
ByeAlex nem bánja, ha rosszat gondolnak róla az emberek http://www.life.hu/sztarok/20161025-byealex-interju-az-x-faktor-mentora-igazan-szokimondo-egyeniseg-nem-banja.htmlBár korábban már több kislemeze is megjelent, valójában az Eurovíziós Dalfesztivál 2013-as magyar nemzeti válogatójában, A Dalban ismerte meg széleskörűben a közönség. Alex szókimondó és karakán egyénisége igen megosztja a nézőket, főleg, mióta az X-Faktor egyik mentori pozícióját is betölti. Az énekes meghallgatja a negatív véleményt, ám nem szereti, ha jogtalanul bántják. TV + SztárokOrigoVV Evelin Attilát választotta párbajellenfeléülhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-vv-evelin-vv-attilat-hivta-ki-a-legutobbi-parbajon.htmlNagy volt a feszültség a villa legutolsó adásában, VV Evelinnek ugyanis ki kellett mondani, kit visz párbajozni a hétvégén. Attilára esett a választása.TV + SztárokOrigoÚjra becsajozott Király Viktor - Ebbe a lányba szerelmes az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20161027-kiraly-viktor-a-star-academy-hattermusoranak-riporterevel-nagy-rekaval-jott-ossze.htmlEgy facéran eltöltött év után Király Viktor újra párra talált. A Star Academy háttérműsorának riporterével, Nagy Rékával jött össze az énekes. TV + SztárokOrigoÍgy köszöntötte fel kislányát Szandihttp://www.life.hu/sztarok/20161026-hatalmasat-nott-szandi-kislanya-az-enekesno-buszke-a-gyermekere.htmlA magyar énekesnő rettentően büszke a lányára, így egy csodás képet osztott meg róla a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoVarnus Xavér megtalálta saját hasonmásáthttp://www.life.hu/sztarok/20161025-varnus-xaver-megtalalta-hasonmasat-barnkopf-balazst.htmlVarnus Xavér rátalált arra a személyre, aki minden tekintetben hasonlít rá. Összefoglalva a művész saját bevallása szerint nagyon azonos a biokémiájuk. A fiatal fiú szintén zenész, és az orgonaművész gyorsan felfedezte tehetségét. TV + Sztárok--Rubint Réka csodát tetthttp://www.life.hu/sztarok/20161025-rubint-reka-facebook-kozossegevel-egyutt-csodat-tett.htmlRubint Réka közösségi oldalán mesélte el, milyen találkozásban volt része a hétvégén. Egy idős hajléktalan bácsival hozta össze a sors, akivel beszédbe elegyedett. A bácsi felfedte Réka előtt legféltettebb titkát, egyetlen vágyát, a fitneszlady pedig teljesítette.... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.