VV Vivi hisztirohamot kapott

Forrás: rtl.hu -
VV Vivi hiszti Való Világ 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Vivi többször bizonyította már, hogy vele nagyon nehéz lehet együtt élni. Ezúttal viszont igent messzire ment...

A villalalkók döbbenten nézték a luxusbörtön meztelen unikornisát, amikor magából kikelve csapkodott, őrjöngött és hisztizett a legutóbbi adásban.

Forrás: rtl.hu

VV Vivinél az verte ki ennyire a biztosítékot, amikor megtudta, hogy a nézők még egy napot, sőt egy éjszakát is megszavaztak a bilincses feladatnál, azaz plusz egy napot kell még összeláncolva töltenie Somával. Vivi döbbenetes dolgokat művelt és ami a legrosszabb, hogy hiába a villalakók unszolása és Soma könyörgése, a lány megszegte a szabályokat, ami miatt nagy valószínűséeggel őt és Somát is meg fogják büntetni.

A szerelmes fiú nagyon összetört emiatt, hiszen Evelin a hétvégén párbajozik, nem tudni győztesen tér-e vissza és a fiúnak így csak nagyon kevés ideje maradt. Ha büntetést kapnak, akkor még kevesebb...

Pirner Alma szerint a szerelem nemtelenhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-pirner-alma-volt-mar-szerelmes-nobe.htmlVárkonyi Andi műsorában, a Micsoda nők!-ben minden hétfőn pikáns és érdekes témákat boncolgatnak kendőzetlenül a sztárvenedégek. Pirner Alma például egy meglepő dolgot árult el magánéletéről. TV + SztárokOrigoVV Evelin Attilát választotta párbajellenfeléülhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-vv-evelin-vv-attilat-hivta-ki-a-legutobbi-parbajon.htmlNagy volt a feszültség a villa legutolsó adásában, VV Evelinnek ugyanis ki kellett mondani, kit visz párbajozni a hétvégén. Attilára esett a választása.TV + SztárokOrigoMici és Soma durván egymásnak estekhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-mici-es-soma-oriasi-veszekedesbe-kezdtek-mici-a-vegen-sirva-fakadt.htmlNem a szerelmi légyottok kapták a főszerepet a Való Világ powered by Big Brother című műsor legútolsó adásában. A feszültség uralta a villát: Soma és Mici durván egymásnak estek.TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi feleségként boldogabb mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20161027-szabo-zsofi-felesegkent-nagyon-boldog-ferjevel-mindent-megosztanak-egymassal.htmlSzabó Zsófi a közelmúltban mondta ki párjának a boldogító igent egy csodálatos esküvő keretein belül. A pár azóta szárnyal a boldogságtól és fittyen hány a közösségi oldalaikon megjelenő trollokra. TV + Sztárok--Peller Mariann irigykedett nővére sikereirehttp://www.life.hu/sztarok/20161026-peller-mariann-irigy-volt-testvere-sikereire.htmlPeller Mariann és testvére, Anna hazánk egyik legismerebb testvérpárja. Ki gondolná, hogy a ma már népszerű és elismert műsorvezető, egykor féltékeny volt nővére színésznői karrierjére. TV + Sztárok--Kirabolták és megfenyegették Zalatnay Cinithttp://www.life.hu/sztarok/20161025-zalatnay-cinit-egy-benzinkuton-raboltak-ki-majd-meg-is-fenyegettek.htmlZalatnay Cini boldog volt, hogy végre lányával tölthette a hétvégét. Ám a boldogság hamar rémálommá vált... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.