Közöttük már biztosan ott van A Konyhafőnök győztese

Forrás: RTL Klub -
A konyhafőnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A középdöntő első része hétfő este lezárult és ismét két versenyzőtől búcsúzott a zsűri, így már csak 10-en küzdetnek a tízmillió forintért.

Az RTL Klub A Konyhafőnök hétfői adásban a középdöntő első szakasza lezárult. Az eredményhirdetésre a versenyben lévő a 12 versenyző visszatért, ám csak tízen örülhettek a továbbjutásnak.

Forrás: RTL Klub

A középdöntő első hetében, a zöld és a kék csapat gyűjtötte a legtöbb pontot, mindkét csapat 6-ot, így egyenes ágon továbbjutottak a középdöntő második szakaszába. A piros és sárga csapat 3-3 pontot gyűjtött, ezért mindkét csapatnak párbajoznia kell, a versenyből végül Vári Dávid és Ákos esnek ki.

Továbbjutók: Móni, Dávid, Roland, Ottilia, Gábor, Márk, Ádám, László, Tomi, Kriszti, a győztes már biztosan közülük kerül ki.

Ezért büszke kisebbik lányára Mónika – Nézd, mekkorát nőtt Olívia!http://www.life.hu/sztarok/20161031-erdelyi-monika-kislanya-elso-lett-a-kazinczy-olvasasi-versenyen.htmlA Facebookon osztotta meg örömét az Édes élet sztárja. TV + Sztárok--Ezért büszke kisebbik lányára Mónika – Nézd, mekkorát nőtt Olívia!http://www.life.hu/sztarok/20161031-erdelyi-monika-kislanya-elso-lett-a-kazinczy-olvasasi-versenyen.htmlA Facebookon osztotta meg örömét az Édes élet sztárja. TV + Sztárok--Újra rács mögé kerülhet Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20161031-ujra-racs-moge-kerulhet-lagzi-lajcsi-az-aramlopasi-ugy-miatt.htmlAz év végén lejár a határidő, ha a nyomozó hatóságok szerint elég a bizonyíték, akkor vádemeléssel az ügyészség felé továbbítják Galambos Lajos aktáit. Az ügynek többféle kimenetele lehet, még az is, hogy Lajcsi visszakerül a börtönbe. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoValóVilág8 – Már világos nappal is döngeti Micit Krisztián (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161031-valovilag8ban-mici-es-krisztian-fenyes-nappal-is-szexelnek.htmlAmióta egymásra talált Mici és Krisztián, a kamera sem zavarja őket abban, hogy egymás lába között ügyködjenek. TV + SztárokOrigoHatalmas balhéba keveredett az X-Faktor továbbjutójahttp://www.life.hu/sztarok/20161031-hatalmas-balheba-keveredett-az-x-faktor-tovabbjutoja-petics-kristof.htmlPetics Kristófnak, az X-Faktor énekesének már most véget érhet a verseny. A fiú a rendőrségen éjszakázott. TV + SztárokOrigoÚjra becsajozott Király Viktor - Ebbe a lányba szerelmes az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20161027-kiraly-viktor-a-star-academy-hattermusoranak-riporterevel-nagy-rekaval-jott-ossze.htmlEgy facéran eltöltött év után Király Viktor újra párra talált. A Star Academy háttérműsorának riporterével, Nagy Rékával jött össze az énekes. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.