Ezért büszke kisebbik lányára Mónika – Nézd, mekkorát nőtt Olívia!

olvasás Erdélyi Mónika verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon osztotta meg örömét az Édes élet sztárja. 

A Kazinczy olvasási versenyen, ahol a tiszta beszédet és az értelmező olvasást díjazzák, lett első Erdélyi Mónika kislánya. A tévés a Facebookon tudatta követőivel, mennyire büszke a 9 éves Olíviára.

A kommentelők osztoztak Mónika örömében, és gratuláltak a kislánynak és édesanyjának is.

Kompromittáló dolgokat osztott meg VV Evelin Somával - Ez lett a veszte? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161031-a-valovilag8ban-evelin-somaval-arcpirito-dolgokat-osztott-meg.htmlAzt már megszokhattuk, hogy Evelin, miközben Somával játszadoztak, folyamatosan mocskos dolgokat suttogott a fiú fülébe. A lány a kiesése után a Life.hu-nak elárulta, nem gondolta, hogy a nagy testvér ezeket is hallja. Hát, pedig, de. TV + SztárokOrigoValóVilág8 - Már világos nappal is döngeti Micit Krisztián (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161031-valovilag8ban-mici-es-krisztian-fenyes-nappal-is-szexelnek.htmlAmióta egymásra talált Mici és Krisztián, a kamera sem zavarja őket abban, hogy egymás lába között ügyködjenek. TV + SztárokOrigoKasza Tibi kiakadt - "Pásztor Anna a Crystal dalába törölte bele a lábát"http://www.life.hu/sztarok/20161031-a-star-academyben-pasztor-anna-kasza-tibi-crystal-slagerere-tett-megjegyzest.htmlA Facebookon fejezte ki csalódottságát Kasza Tibi Pásztor Anna a Star Academyben tett kijelentése miatt. A TV2 tehetségkutatójában Balog Brigi és Kertész Iván az egykori Crystal slágerét énekelték, Anna pedig degradáló megjegyzést tett az együttesre. TV + SztárokOrigoVV Evelin: "Ati szánalmas és gusztustalan"http://www.life.hu/sztarok/20161031-vv-evelin-a-valovilag8-kiesoje-szerint-ati-szanalmas-es-gusztustalan.htmlVasárnap este VV Evelinnek nyílt ki az utcaajtó. A lány a Life.hu riporterének kendőzetlen őszinteséggel mondta el, miért tartja szánalmasnak és gusztustalannak Attilát, de megtudtuk azt is, mit szól a Somával közös erotikus videójukhoz, és azt is elárulta, vajon miért nem ment el a párbajra az anyukája. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó gyászol - Telefonon kapta a szörnyű hírthttp://www.life.hu/sztarok/20161028-keresztes-ildiko-enekesno-a-tv2-star-academy-zsuritagja-gyaszol-elhunyt-az-edesapja.htmlA férfi bár idős volt, alapvetően jó egészségnek örvendett, ezért Ildikót sokkolta az édesapja halálhíre. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÚjra becsajozott Király Viktor - Ebbe a lányba szerelmes az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20161027-kiraly-viktor-a-star-academy-hattermusoranak-riporterevel-nagy-rekaval-jott-ossze.htmlEgy facéran eltöltött év után Király Viktor újra párra talált. A Star Academy háttérműsorának riporterével, Nagy Rékával jött össze az énekes. TV + SztárokOrigoStar Academy - Fazekas Eszter: "A zsűri értékelése szubjektív volt"http://www.life.hu/sztarok/20161023-star-academy-kiesoje-fazekas-eszter-nyilatkozott.htmlEzen a héten már ketten is távoztak a Star Academy adásából. Az egyikük Fazekas Eszter volt, aki Váczi Eszter és Bery közös dalát adta elő, de nem győzte meg sem a zsűrit, sem pedig a közönséget. Eszter szerint viszont nem ő a legrosszabb hangú a még versenyben lévő előadók között, ám Vastag Csaba a műsor során többször is hangoztatta, itt sztárt keresnek és nem a legjobb énekest. Ennek tudatában ejtették ki Esztert, aki most a véleményét is elmondta a távozásáról.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.