Lealázták Kasza rajongói Pásztor Annát: "A gyerekek megijednek tőle"

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Star Academy Kasza Tibor Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Kasza Tibi posztban reagált Pásztor Anna Star Academyven tett megjegyzésére. Az énekesnőt azonban nem kímélték a Kasza-fanok, de azért Tibi is kapott hideget-meleget. A kommentekből válogattunk. 

A TV2 tehetségkutatójában Balog Brigi és Kertész Iván az egykori Crystal slágerét énekelték, Anna pedig degradáló megjegyzést tett az együttesre. Kasza posztolt, a követői - legalábbis a legtöbben - melléálltak.

"Ebben egyet értek Veled, akkoriban ez volt többek közt a kedvenc dalom, még ma is megállok ha meghallom és megdobban a szívem!"

"jaj szörnyű ez a(nő?), jobb lenne mindenkinek, ha keveset mutatkozna a képernyőkön, a gyerekek megijednek a látványától. Szörnyű, borzalom."

"Mit vártál egy ilyen művésznőtől? Elég csak ránézni... nem véletlen nem nézem a műsort."

"Inkább csak szomorú, hogy nem vagyunk sehol tekintettel a másikra. Valahogy ma ez "dívik", hogy oda szólogassunk... Lehet, hogy Annának esetleg fel sem tűnt, mert poénos akart lenni... Picit kellene figyelnünk egymásra!"

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Ez a Pásztor Anna kinézetre kritikán aluli,és a művészetére se tudok mit mondani,mert az nincs neki!!"

"Csak a harsány extravagáncia az amire emlékezni lehet,más semmi /ez viszont taszító/"

"Ki az a Pásztor Anna? Az év legsilányabb és legkevésbé nézettebb műsorában zsűrizik? Sajnos csak ebből és a kinézetéről tudom megítélni."

"Hát sajnálatos,hogy azért mert "nem az ő világa"nem is tudja értékelni.Csalódtam Annában, többre tartottam...eddig."

Persze nem mindenki adott Tibinek igazat, volt, aki Anna mellett foglalt állást a történetben:

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Kasza Tibi szerintem meg koszond meg a TV2 nek es Annanak, hogy az amugy teljesen elfeledett/ismeretlen semmitmondo szamod nezettsege ezzel a 4000 ujabb megtekintessel megduplazodott ;) Amugy meg Anna ertekeivel ellentetben egy tartalom nelkuli ures ontelt nagyarcu ripacs vagy aki altalaban mindenkit fikaz a kritikat meg sem birja, mellesleg Anna minden fellepes utan leveszi a bohoc maszkot mig a tied orokre fent maradt."

"azért a kommentelők utánanézhetnének, hogy kit senkiznek le... Pásztor Anna egy alternatív zenész, aki már nagyon-nagyon sokat letett az asztalra, csak mivel nem szerepelt eddig ezzel a TV-ben, senki sem hallot róla... lehet mindenkinek véleménye, neki is megvolt, de ez az ordító tudatlanság elszomorító"

Kasza Tibi kiakadt - "Pásztor Anna a Crystal dalába törölte bele a lábát"http://www.life.hu/sztarok/20161031-a-star-academyben-pasztor-anna-kasza-tibi-crystal-slagerere-tett-megjegyzest.htmlA Facebookon fejezte ki csalódottságát Kasza Tibi Pásztor Anna a Star Academyben tett kijelentése miatt. A TV2 tehetségkutatójában Balog Brigi és Kertész Iván az egykori Crystal slágerét énekelték, Anna pedig degradáló megjegyzést tett az együttesre. TV + SztárokOrigoHatalmas balhéba keveredett az X-Faktor továbbjutójahttp://www.life.hu/sztarok/20161031-hatalmas-balheba-keveredett-az-x-faktor-tovabbjutoja-petics-kristof.htmlPetics Kristófnak, az X-Faktor énekesének már most véget érhet a verseny. A fiú a rendőrségen éjszakázott. TV + SztárokOrigoVV Evelin: "Ati szánalmas és gusztustalan"http://www.life.hu/sztarok/20161031-vv-evelin-a-valovilag8-kiesoje-szerint-ati-szanalmas-es-gusztustalan.htmlVasárnap este VV Evelinnek nyílt ki az utcaajtó. A lány a Life.hu riporterének kendőzetlen őszinteséggel mondta el, miért tartja szánalmasnak és gusztustalannak Attilát, de megtudtuk azt is, mit szól a Somával közös erotikus videójukhoz, és azt is elárulta, vajon miért nem ment el a párbajra az anyukája. TV + SztárokOrigoValóVilág: Evelin megnevezte párbajellenfelét - Szerintetek jól döntött? http://www.life.hu/sztarok/20161027-a-valovilag-jatekosa-evelin-attit-hivta-ki-parbajra.htmlA ValóVilág nézői több helyen hangot adtak már véleményüknek, miszerint a mocskos szájú lány szinte mindenki ellen kiesne a játékból...TV + Sztárok--Újra becsajozott Király Viktor - Ebbe a lányba szerelmes az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20161027-kiraly-viktor-a-star-academy-hattermusoranak-riporterevel-nagy-rekaval-jott-ossze.htmlEgy facéran eltöltött év után Király Viktor újra párra talált. A Star Academy háttérműsorának riporterével, Nagy Rékával jött össze az énekes. TV + SztárokOrigo"Aurelio egy elhízott, dagadt malac" - Így szívatta meg Győzike társáthttp://www.life.hu/sztarok/20161023-gaspar-gyozo-beszolt-aureloonak-a-belevaloban.htmlTelefonon szólt be Gáspár Győző műsorvezető-társának. Persze, gyorsan kiderült a turpisság. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.