ValóVilág 8 párbaj VV Attila VV Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nos, vasárnap este kiderült: VV Evelin nem választott jól, amikor Attilát hívta párbajra. Annak ellenére sem, hogy a műsor nézői is arra szavaztak, hogy a fiút hívja ki. A trágár beszédéről és a Somával való szexelgetéséről elhíresült játékosnak ma már csak emlék a villa. 

A ValóVilág Powered by Big Brother vasárnap esti párbaján Evelin és Ati mérkőzött meg. A fiú 53,02 százalékkal nyert, így akik arra számítottak, hogy Evelin betartja ígéretét és visszatérve óriásit szexel Somával, csalódhattak.

A komentelők szerint egyébként pont a gátlástalan szex és a csúnya beszéd az, amiért nincsen helye a villában a fiatal bártendernek. Evelin két hónapot töltött benn.

Keresztes Ildikó gyászol - Telefonon kapta a szörnyű hírthttp://www.life.hu/sztarok/20161028-keresztes-ildiko-enekesno-a-tv2-star-academy-zsuritagja-gyaszol-elhunyt-az-edesapja.htmlA férfi bár idős volt, alapvetően jó egészségnek örvendett, ezért Ildikót sokkolta az édesapja halálhíre. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoValóVilág: Evelin megnevezte párbajellenfelét - Szerintetek jól döntött? http://www.life.hu/sztarok/20161027-a-valovilag-jatekosa-evelin-attit-hivta-ki-parbajra.htmlA ValóVilág nézői több helyen hangot adtak már véleményüknek, miszerint a mocskos szájú lány szinte mindenki ellen kiesne a játékból...TV + Sztárok--Tiszta szégyen: Így majmolja VV Atti Aureliót: péniszhelikopter újrahttp://www.life.hu/sztarok/20161023-valovilag-atti-aureliot-utanozza.htmlAz RTL 2 Belevalójában olyat is láthatunk, ami a ValóVilág összefoglalójának már túl sok lenne. Nos, Atti nemi szerve pont ilyen. Szívesen kihagytuk volna az élményt. TV + Sztárok--"Aurelio egy elhízott, dagadt malac" - Így szívatta meg Győzike társáthttp://www.life.hu/sztarok/20161023-gaspar-gyozo-beszolt-aureloonak-a-belevaloban.htmlTelefonon szólt be Gáspár Győző műsorvezető-társának. Persze, gyorsan kiderült a turpisság. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoAlpáriság a köbön - Zavarba hozták a BeleValó betelefonálójáthttp://www.life.hu/sztarok/20161023-tiv-tivy-a-valovilag8-jatekosanak-szurkolnak.htmlAhogy ez lenni szokott, a VaóVilág éjszakai háttérműsorában Aurelió vagy Győzike fogadják a betelefonálók hívásait, és egy kicsit évődnek is velük. Ezúttal Au és a Farm nyertese, Gábor ültek a telefon másik végén. TV + SztárokOrigoÚjra becsajozott Király Viktor - Ebbe a lányba szerelmes az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20161027-kiraly-viktor-a-star-academy-hattermusoranak-riporterevel-nagy-rekaval-jott-ossze.htmlEgy facéran eltöltött év után Király Viktor újra párra talált. A Star Academy háttérműsorának riporterével, Nagy Rékával jött össze az énekes. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.