A hetedikről dobta ki férje a magyar színésznőt

Forrás: ATV -
színésznő öngyilkos színész Havas Henrik Géczy Dorottya öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik az ATV-n futó Henrik angyalaiba hívta meg beszélgetni Géczy Dorottyát, ahol a művésznő a férjeiről is mesélt.

„Az első férjemmel, Ferivel a főiskolán szerettünk egymásba, és a házasságunk hét évig tartott – mesélte a színésznő a műsor apropóján. – Amikor Kecskemétre került, egymásba szerettek egy kedves kolléganőmmel. Feri eljött hozzám Pestre, és őszintén bevallotta, mire azt mondtam, ha ennyire szereted, akkor váljunk el, vedd el. Érzékeny ember vagyok, minden válásom után volt 3 év szünet, amit rendesen végigzokogtam. A második férjem Rozsos Pista volt, egy zseniális színész, csodálatos ember, de súlyos beteg. Depressziós. Eljátszatták vele Arturo Uit – pedig könyörögtem, hogy ne –, és az visszahozta 1944-et, amikor elvitték a teljes családját. Ez borzasztó volt, tudtam, hogy valami szörnyűség történik. Volt olyan előadás, ami után nekem ugrott, majdnem megölt. Mellette többször voltam életveszélyben. Egyszer mentünk haza, amikor azt kiabálta: neked élnek a szüleid, most közösen meghalunk, doblak, és ugrom, és kitartott a hetedik emeletről. Megkapaszkodtam egy vaskorlátban és visszalendültem. Kifutottam a házból... és elváltunk. 26 éves voltam, nem akartam meghalni. Zokogtam, de rajta nem lehetett segíteni. Már elváltunk, amikor öngyilkos lett” – folytatta a Borsnak Dorottya, aki harmadik férjének, Szilágyi Jánosnak szült gyereket, aki azóta is a támasza.

Forrás: ATV

Ez vár Vajna Timi fánkozójárahttp://www.life.hu/sztarok/20161101-vajna-timi-fankozoja-penteken-ujra-kinyit.htmlA megnyitó után egy nappal már be is zárt Vajna Tímea fánkozója. Hogy miért, azt azóta sem tudni... TV + Sztárok--Közöttük már biztosan ott van A Konyhafőnök győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20161031-a-konyhafonok-gyoztese-kozuluk-kerul-ki.htmlA középdöntő első része hétfő este lezárult és ismét két versenyzőtől búcsúzott a zsűri, így már csak 10-en küzdetnek a tízmillió forintért. TV + Sztárok--Kompromittáló dolgokat osztott meg VV Evelin Somával – Ez lett a veszte? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161031-a-valovilag8ban-evelin-somaval-arcpirito-dolgokat-osztott-meg.htmlAzt már megszokhattuk, hogy Evelin, miközben Somával játszadoztak, folyamatosan mocskos dolgokat suttogott a fiú fülébe. A lány a kiesése után a Life.hu-nak elárulta, nem gondolta, hogy a nagy testvér ezeket is hallja. Hát pedig, de. TV + SztárokOrigoEzért büszke kisebbik lányára Mónika – Nézd, mekkorát nőtt Olívia!http://www.life.hu/sztarok/20161031-erdelyi-monika-kislanya-elso-lett-a-kazinczy-olvasasi-versenyen.htmlA Facebookon osztotta meg örömét az Édes élet sztárja. TV + Sztárok--Lealázták Kasza rajongói Pásztor Annát: "A gyerekek megijednek tőle"http://www.life.hu/sztarok/20161031-kasza-tibor-rajongoi-kiakadtak-pasztor-annara-a-star-academyben-tett-megjegyzese-miatt.htmlAhogy megírtuk, Kasza Tibi posztban reagált Pásztor Anna Star Academyven tett megjegyzésére. Az énekesnőt azonban nem kímélték a Kasza-fanok, de azért Tibi is kapott hideget-meleget. A kommentekből válogattunk. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoPolyák Lilla: "Nagyon beteg voltam"http://www.life.hu/sztarok/20161031-polyak-lilla-a-sztarban-sztar-kiesoje-nem-remelte-hogy-eddig-eljut.htmlPolyák Lillának is távoznia kellett a Sztárban sztár című műsorból. Közvetlenül a kiesése után a Life.hu kamerájának mesélt. Elárulta, gondolta volna-e, hogy ilyen sokáig eljut, és mik azok az egészségügyi problémák, amelyek hátráltatták az élő show-ban és hogy mi a véleménye a zsűri pontozásáról.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.