Gyönyörű fotón Zuckerberg és családja: vikingek és a kis sárkánybébi

család viking Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mark Zuckerberg és családja vikingeknek öltöztek Halloween alkalmából. 

Halloween alkalmából Mark Zuckerberg ezzel a tündéri családi fotóval kívánt kellemes ünnepeket a felhasználóknak.

Zuckerberg és felesége vikingnek öltöztek, a család kutyája egy bárány lett, kislányukat pedig egy sárkánybébi jelmezbe bújtatták.

Elhunyt nővérére emlékezik Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20161101-rubint-reka-novere-csecsemokoraban-agydaganatban-elhunyt.htmlTestvéréért Monikáért gyújt gyertyát halottak napján Réka. A család 45 éve temette el a kislányt, még egy éves sem volt: agydaganatba halt bele. TV + Sztárok--A hetedikről dobta ki férje a magyar színészőthttp://www.life.hu/sztarok/20161101-a-hetedikrol-dobta-ki-ferje-a-magyar-szineszot-geczy-dorottyat.htmlHavas Henrik az ATV-n futó Henrik angyalaiba hívta meg beszélgetni Géczy Dorottyát, ahol a művésznő a férjeiről is mesélt. TV + SztárokOrigoKompromittáló dolgokat osztott meg VV Evelin Somával – Ez lett a veszte? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161031-a-valovilag8ban-evelin-somaval-arcpirito-dolgokat-osztott-meg.htmlAzt már megszokhattuk, hogy Evelin, miközben Somával játszadoztak, folyamatosan mocskos dolgokat suttogott a fiú fülébe. A lány a kiesése után a Life.hu-nak elárulta, nem gondolta, hogy a nagy testvér ezeket is hallja. Hát pedig, de. TV + SztárokOrigoEzért büszke kisebbik lányára Mónika – Nézd, mekkorát nőtt Olívia!http://www.life.hu/sztarok/20161031-erdelyi-monika-kislanya-elso-lett-a-kazinczy-olvasasi-versenyen.htmlA Facebookon osztotta meg örömét az Édes élet sztárja. TV + Sztárok--ValóVilág8 – Már világos nappal is döngeti Micit Krisztián (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161031-valovilag8ban-mici-es-krisztian-fenyes-nappal-is-szexelnek.htmlAmióta egymásra talált Mici és Krisztián, a kamera sem zavarja őket abban, hogy egymás lába között ügyködjenek. TV + SztárokOrigoÚjra rács mögé kerülhet Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20161031-ujra-racs-moge-kerulhet-lagzi-lajcsi-az-aramlopasi-ugy-miatt.htmlAz év végén lejár a határidő, ha a nyomozó hatóságok szerint elég a bizonyíték, akkor vádemeléssel az ügyészség felé továbbítják Galambos Lajos aktáit. Az ügynek többféle kimenetele lehet, még az is, hogy Lajcsi visszakerül a börtönbe. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.