Európában máris erős akcentusa lett Lindsay Lohannak

Forrás: Instagram/lindsaylohan -
Lindsay Lohan színésznő akcentus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan remek színésznő, ehhez kétség sem férhet. A sztár most azért került közröhej tárgyává, mert pár hetes európai tartózkodása alatt máris erős akcentusa lett. 

Egy furcsa, leginkább bizarr, amerikai-angol akcentust szedett fel magára a színésznő, így beszélt nemrég klubja megnyitóján.

A dolog elég vicces, de főként kínos, Lindsay ugyanis mindössze pár hetet töltött csak Európában...

Forrás: Instagram/lindsaylohan

Nem csak akcentust, de pasit is talált magának az öreg kontinensen Lindsay, aki nemrég összejött üzleti partnerével, a szexi Dennis Papageorgi-val: együtt vezetik a sztár athéni klubját.

Az egykori gyereksztárra egyébként idén rájárt a rúd: nyár végén hagyta ott brutális és agresszív pasiját, kapcsolatuk sokszor a tettlegességig is fajult.

Terence Hill megható üzenetet küldött a magyaroknak http://www.life.hu/sztarok/20161102-terence-hill-video-meghato-uzenet-bud-spencer-egyik-legjobb-baratjatol.htmlA 77 éves olasz színész egy budapesti rendezvény kedvéért mondott pár szót a hazai rajongóknak. TV + Sztárok--VV Mici szerelmes Krisztiánbahttp://www.life.hu/sztarok/20161102-vv-mici-es-krisztian-kitarulkoztak-egymas-elott.htmlVV Mici és Krisztián kapcsolata már egy ideje igen komoly mederben zajlik, ám a pár csak most döbbent rá arra, hogy ennek óriási csalódás is lehet a vége... TV + SztárokOrigo"Pirner Alma szerelmes volt egy szép nőbe"http://www.life.hu/sztarok/20161101-a-life-bulvarrapjeben-kiralyviktor-schobert-norbi-pirner-alma-liptai-claudia.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokOrigoHeidi Klum klónozta magát: 5 bombázóval hergelte a pasikathttp://www.life.hu/sztarok/20161101-heidi-klum-legmenobb-halloween-jelmeze.htmlAzt már megszoktuk, hogy a szupermodell évek óta nagyot alakít halloweenkor. Ezúttal nem maszkírozta el magát, sőt: egy szuper ötlettel mutatta meg, hogy bizony még mindig ő a buli királynője. TV + Sztárok--Sokkoló dolog derült ki Harry herceg új kedvesérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-sokkolo-dolog-derult-ki-harry-herceg-uj-kedveserol-meghan-markle-szinesznorol.htmlAhogy az várható volt, most minden Harry herceg és új kedvese, Meghan Markle színésznő körül forog. Aki bármit is tud a lányról, az nem rest megszólalni: így tett Meghan féltestvére is. TV + SztárokOrigoVal Kilmer végre megszólalt súlyos betegségével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-val-kilmer-szinesz-vegre-megszolalt-sulyos-betegsegevel-kapcsolatban.htmlHónapok óta pletykálnak arról, hogy Val Kilmer gégerákos, ám a betegség jelenlegi állapotáról még nem árult el semmit a világsztár - egészen mostanáig. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.