Megmutatta cuki terhespocakját a Grace klinika színésznője, Camilla Luddington

Forrás: Instagram/Camila Luddlington -
terhesség család Camilla Luddington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Camilla Luddington szuper formában van, ami nem is csoda: a színésznő első gyermekével várandós, és majd kicsattan a boldogságtól. 

A 32 éves színésznő a képmegosztó oldalán kedveskedett a rajongóknak egy bájos, pocakos fotóval. "Pop" - mindössze ennyit írt a képhez.

Forrás: Instagram/Camila Luddlington

Camilla - aki a Grace klinika című sorozatban Jo Wilsont alakítja - októberben jelentette be, hogy várandós. Barátjával, Matt Alannel 6 hónapja vannak együtt, és ez lesz az első közös babájuk.

De nem Camilla az egyetlen, aki hamarosan anyai örömök elé néz: a sorozat másik sztárja, Catherine Heigl is kisbabát vár,

ő valószínűleg még novemberben életet ad a picinek. A színésznőnek már van 2 örökbe fogadott gyermeke, ugyanis korábban azt mondták neki az orvosok, neki nem lehet saját babája. Épp ezért ő is nagyon meglepődött, amikor idén tavasszal az orvosok közölték vele, hogy állapotos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.