Puskás Peti szerint Petics Kristóf elbaltázta élete lehetőségét az X-Faktorban

X-Faktor Puskás Peti Petics Kristóf RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere az X-Faktor mentorát, Puskás Petit fagatta, mit szól ahhoz, hogy kizárták a versenyzőjét, Petics Kristófot. A fiú verekedésbe keveredett, a rendőrség testi sértés miatt folytat ellene eljárást.

Peti nem árulta el, hogy lesz-e Kristóf helyett harmadik mentoráltja, vagy két versenyzővel folytatja a tehetségkutatót. A műsor stábja azt szeretné, ha ez meglepetés lenne a nézőknek. A mentor elmondta, hogy nagyon sajnálja azt, ami Kristóffal történt, nagyon elbaltázta ezt a lehetőséget, de szerinte a nagy bukásból vissza lehet térni.

Durva szexpózokkal "sokkolja" a nézőket a Való Világhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-valo-vilag-meresz-szexpozok-a-villaban-mici-es-krisztian-a-legdurvabb-video.htmlEddig igencsak pikánsnak mondható a 2016-os Való Világ. A lakók korántsem nevezhetők szemérmesnek, sőt akadnak olyanok is, akik túlságosan átadták magukat a gyönyöröknek. Korábban összeszedtük a hazai valóságshow-k legmerészebb ágymutatványait, most viszont az idei adásokból csemegéztünk. Jó szórakozást! TV + SztárokOrigoHiennek nagyon magasak az igényei, ha férfiakról van szó http://www.life.hu/sztarok/20161102-hien-nem-talal-part-a-fiatal-lanynak-magasak-az-igenyei-parkapcsolatok.htmlBár a vietnami származású magyar énekesnő nagyon szeretné megtalálni az igazit, a jelek szerint a szerelem még várat magára. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huElképesztő titkok derültek ki Katalin hercegné kollégista éveirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-hihetetlen-sztorik-jelentek-meg-katalin-hercegne-fiatalkori-eveirol.htmlKomoly pletykák keltek útra Katalin hercegné régi életéről, melyről egy hamarosan megjelenő könyv is mesélni fog. TV + Sztárok--Voksán Virág kétéves kapcsolatot zárt lehttp://www.life.hu/sztarok/20161102-voksan-virag-ujra-szingli-keteves-kapcsolata-ert-veget.htmlVoksán Virág először beszélt őszintén arról, hogy a közelmúltban ért véget két évig tartó kapcsolata. Jelenleg a szinglik táborát erősíti... TV + SztárokOrigoEz a nő csúnyán kihasználta Cristiano Ronaldót http://www.life.hu/sztarok/20161102-cristiano-ronaldo-teljesen-kiborult-csunyan-kihasznalta-desire-cordero-ferrer.htmlA hírek szerint a portugál focista soha többé nem akarja látni egykori párját, aki kissé visszaélt a szerelme hírnevével. TV + SztárokOrigoVal Kilmer végre megszólalt súlyos betegségével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-val-kilmer-szinesz-vegre-megszolalt-sulyos-betegsegevel-kapcsolatban.htmlHónapok óta pletykálnak arról, hogy Val Kilmer gégerákos, ám a betegség jelenlegi állapotáról még nem árult el semmit a világsztár - egészen mostanáig. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.