Apja sírjánál fotózkodott, a rajongók kiakadtak Szabó Zsófira

Forrás: RTL Klub -
Szabó Gyula Szabó Zsófi sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófi az ünnepek alatt édesanyjával és keresztapjával fotózkodott apja, Szabó Gyula sírjánál. A képet megmutatta rajongóinak a Facebookon, ám rengetegen kiakadtak a fotó miatt. 

Zsófi november 1-jén járt a temetőben anyukájával és keresztapjával. A képet a rajongóinak is megmutatta a következő szöveggel: „Édesanya és Keresztapám. Nem könnyű a szívünk, de legalább ma együtt voltunk, és ez mosolyt csalt az arcunkra! Szép emlékezést mindenkinek! Ölelés”

A rajongók persze kiakadtak a fotó miatt: legtöbbjüket már maga a tény zavarta, hogy a lány a temetőben fotózkodott, és azt sem hagyták szó nélkül, hogy mosolyog a képen. Zsófi reagált is az őt ért vádakra: „

Nem kiröhögtem a halottak napját holmi bugyuta koponya sminkkel. Nem hagytam figyelmem kívül ezt az ünnepet... ha nem emlékezem meg, akkor meg az a baj?

Talán másoknak erőt ad az a tény, hogy bár majd belehalunk, annyira hiányoznak halott szeretteink, de mindig van remény, hisz vannak, akik tovább élnek velünk, akikért érdemes élni... Annyira elegem van már ezekből a nagy megmondókból. Nem fogok azoknak az embereknek a szintjére lemenni, akik meg azt merik írni, hogy édesapám forog a sírjában... pedig higgyétek el: lenne nektek mit mondanom.”

Temetőben fotózkodni: igen vagy nem?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.