Gönczi Gábor néhány hét múlva apa lesz

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Gönczi Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor és kedvese néhány hét múlva a gyakorlatban is szülőkké válnak. A szerelmes pár már számolja vissza a napokat, alig várják, hogy megszülessen a kis trónörökös.

Minden készen áll a kisbaba fogadására Gönczi Gáboréknál: elkészültek a lakásfelújítással, a gyerekszoba is teljes pompájában díszeleg.

A Tények műsorvezetője és párja nagyon aprólékosan megterveztek mindent a kicsi érkezésével és fogadásával kapcsolatban. Gábor ma már otthonosan mozog a bababútorok világában, sőt még az összeszerelésében is sikerült helyt állnia, pedig saját bevallása szerint nem éppen egy ezermester veszett el benne.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nem vagyok ezermester, de mindig tudom, hogy melyik barátomhoz forduljak, ha valami tönkre megy a lakásban. Nem véletlen, hogy nem technikából voltam jó, hanem irodalomból, ez sok mindent elárul rólam. A kisfiam szobájában azonban sok mindent egyedül szereltem össze." - mesélte büszkén a leendő édesapa.

Gábor igazi minta apa lesz, ez már a babavárás időszakában kiderült. Nagyon helyesen és lelkesen segítette kedvese életét ebben a közel kilenc hónapban.

"Izgalmas kirándulás volt, és egyben hihetetlen, hogy

alig néhány hét választ el bennünket a kisfiunk születésétől.

Mindkettőnknek fontos volt, hogy mindent együtt csináljunk. Örülök, hogy eszerint alakítottuk át az életünket, és jelen voltunk a fontos pillanatokban. Nem kipipáltuk a feladatokat, hanem megéltük és kiélveztük őket."

A szülésre is pontosan előkészített haditerve van.

"Bárhol vagyok, hazamegyek Ildihez és együtt megyünk be a kórházba, de ettől eltérő helyzetre is fel vagyok készülve. Ami biztos: Pachmann Péter fog helyettesíteni aznap a tévében."- mondta Gönczi.

Melegnek hitte felesége a világhírű énekest, Michael Bubléthttp://www.life.hu/sztarok/20161103-luisana-lopilato-korabban-melegnek-hitte-michael-buble-enekest.htmlA gyönyörű modell, Luisana Lopilato mindig is imádta a zenész dalait, ám az első találkozássukor azt hitte, sármos barátjának udvarol Michael Bublé. TV + Sztárok--Nézd meg VV Vivien popórázós meztelen táncát (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161103-vv-vivien-ismet-meztelen-tancot-lejtett.htmlVV Vivien ismét úgy érezte, hogy ruha nélkül szabadabb lehet: ledobta a textilt és egy szál aprócska tangában lejtett a többi villalakó mellett. TV + SztárokOrigoByeAlex úgy érzi, idén ők nyerik az X-Faktort http://www.life.hu/sztarok/20161103-byealex-az-enekes-szerint-nagyon-jok-az-idei-zenekarok-x-faktor-interju.htmlAz énekes határozott tervekkel vág neki a műsornak és nagy vágya, hogy idén az ő egyik zenekara nyerje a versenyt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoGáspár Laci mentoráltjai elárulták, mi bennük a pluszhttp://www.life.hu/sztarok/20161103-az-x-faktor-25-ev-felettiek-csapata-elarulta-mi-bennuk-a-plusz.htmlGápsár Laci a 25 év felettieket kapta meg mentoráltként, ő pedig úgy döntött, Balogh Esztert, Ónódi Jánost és Fejes Szandrát viszi magával az élő show-ba. TV + SztárokOrigoSenki sem látogatja BB Évit a rehabonhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-bb-evit-ujsagirok-latogattak-meg-nekik-meselt.htmlBB Évi jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől, most azonban újságírók látogatták meg, akiknek mesélt néhány dolgot jelenlegi életéről. TV + SztárokOrigoMegmutatta cuki terhespocakját a Grace klinika színésznője, Camilla Luddingtonhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-megmutatta-cuki-terhespocakjat-a-grace-klinika-szinesznoje-camilla-luddington.htmlCamilla Luddington szuper formában van, ami nem is csoda: a színésznő első gyermekével várandós, és majd kicsattan a boldogságtól. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.