Már sütnek Vajna Timi fánkozójában, de a bolt nem nyit ki

Forrás: BrekaCom -
Vajna Timi bolt nyitás fánk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna csinos felesége örömmel nyitotta meg a saját üzletét, de a sikeres kezdés után nem sokkal a bolt bezárta kapuit. 

A Bors szerint Timi fánkozójában tegnap beindultak a sütőgépek, sőtt több süteményt ki is tettek a polcokra is. Sajnos azonban senki sem vehette meg őket, mert a Mr. Funk üzlet továbbra is zárva van. Az okáról egyelőre nem tudni semmit, hiszen az érintett nem nyilatkozott az ügyben.

Forrás: BrekaCom

A lap szerint csütörtök reggel fél nyolckor már javában bent sürgött a boltban két fiatal lány, fánkokat sütöttek. "A napokban megnyit, ennyit tudok mondani" - válaszolta a Bors kérdésére Ábrahám Gergely, Timi sajtósa. Erről árulkodik az üzletasszony Instagram-oldala is, melyen több fánk is látható az üzletből.

Sztárok, akik korán elveszítették életük nagy szerelmét http://www.life.hu/sztarok/20161103-sztarok-akiknek-meghalt-a-kedvese-a-mai-napig-gyaszolnak-scott-eastwood-es-keanu-reeves.htmlHollywood hemzseg a jóképű és csinos hírességektől, akik a világon bárkit megkaphatnának maguknak. Ezek a színészek azonban már évekkel ezelőtt megtalálták életük szerelmét, sőt van, aki össze is házasodott a választottjával. A boldogság azonban nem tarthatott sokáig, mert az élet csúful közbeszólt. TV + SztárokNorthfotoRékasi Károly gyógyulásáért gyűjt adományokat a Republichttp://www.life.hu/sztarok/20161104-rekasi-karoly-a-republic-egyuttes-adomanyokat-gyujt-majd-a-szinesz-gyogyulasert.htmlA színésznek minden segítségre szüksége van ebben a nehéz időszakban. A Republic zenekar pedig meg szeretné hálálni azt a sok szeretetet, amit Rékasi adott nekik évekkel ezelőtt. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi lánya, Bogi, nagyon-nagyon dögös: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20161103-lagzi-lajcsi-lanya-galambos-boglarka-nagyon-dogos-instagramra-posztol.htmlGalambos Boglárka, Lajcsi lánya csodaszép képeket oszt meg nyilvános közösségi oldalán.TV + SztárokOrigoMelegnek hitte felesége a világhírű énekest, Michael Bubléthttp://www.life.hu/sztarok/20161103-luisana-lopilato-korabban-melegnek-hitte-michael-buble-enekest.htmlA gyönyörű modell, Luisana Lopilato mindig is imádta a zenész dalait, ám az első találkozássukor azt hitte, sármos barátjának udvarol Michael Bublé. TV + Sztárok--Tom Hanks odavan a Kispolszkiért - ismét Budapesten fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20161102-tom-hanks-odavan-a-kispolszkiert-ismet-budapesten-fotozkodott.htmlA világsztár nem csak a magyar fővárost, de a régi kisautókat is imádja: napokon belül másodjára szelfizik Kispolszkival. TV + SztárokOrigoVoksán Virág kétéves kapcsolatot zárt lehttp://www.life.hu/sztarok/20161102-voksan-virag-ujra-szingli-keteves-kapcsolata-ert-veget.htmlVoksán Virág először beszélt őszintén arról, hogy a közelmúltban ért véget két évig tartó kapcsolata. Jelenleg a szinglik táborát erősíti... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.