Illés Adrián Star Academy Gór-Nagy Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvan a Star Academy négy döntőse. A szombat esti élő show-ban ismét két embertől váltak meg.

A Star Academy szombati adásában már a 6 legjobb énekes lépett színpadra, ám közülük kettőnek távoznia kellett. Gór-Nagy Erika és Illés Adrián búcsúzott a TV2 tehetségkutató műsorától.

Forrás: TV2

Emlékeztek még Karsai Zitára? Így él most a Megatánc versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161105-karsai-zita-nemetorszagba-koltozott-turnezik-tancot.htmlJó néhány éve Németországba költözött turnézik, táncot tanít a híresség. TV + Sztárok--VV8: Krisztián hátulról hatolt Micibe (18+) - Kemény videóhttp://www.life.hu/sztarok/20161105-a-valovilag8-krisztian-micivel-szexelt.htmlMár megszokhattuk, hogy Mici és Krisztián minden nap szexelnek a Villában, és már az sem érdekli őket, hogy a többiek eközben a hálóban alszanak.TV + SztárokOrigoFalusi Mariann: "Egyszerűen jól vagyok így, ahogy vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20161105-falusi-mariann-eletoromrol-padodorol-lang-gyorgyirol-fogyokurarol-beszelt.htmlSzereti az embereket, szereti az életet, barátnőjét zenésztársát, Lang Györgyit, Peti kutyáját és Leonard Cohen dalait - melyekkel hamarosan színpadra is lép - Falusi Mariann. TV + Sztárok--Hajdú Péter: "Tudom, menjek az anyámba"http://www.life.hu/sztarok/20161105-hajdu-peter-las-vegasi-fotoja.htmlLas Vegasból töltött fel a Facebookjára fotókat néhány napja Hajdú Péter. A képeket pedig nem akármilyen hashtaggel látta el. Cinizmusból jeles. TV + SztárokOrigoX-Faktor - Petics Kristóf: "Én cicafiú vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20161105-az-xfaktor-kizart-petics-kristof-cicafiunak-tartja-magat-es-a-lanyokat-szereti.htmlViselkedésével és külsejével is folyton felhívja magára a figyelmet Petics Kristóf. Igaz, a legutóbbi ügye nem jól sült el, kizárták az X-Faktorból, de azt mondja, soha nem is akart normális lenni, kinézetéért pedig a nemi identitása is folyton téma a környezetében. TV + Sztárok--ValóVilág8: Ezért suttogott Soma fülébe trágárságokat Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20161105-valovilag8-evelin-soma-fulebe-tragarsagokat-suttogott.htmlEvelin nem gondolta, hogy a nagy testvér azt is hallja, amit az ágyban suttognak Somával. A fiú egyébként a mai napig hiányzik neki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.