Gigadekoltázst villantott Ördög Nóra - Fotó!

Forrás: Nanasi Pal -
TV2 Star Academy Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűha, Ördög Nóri igazán kitett magáért a Star Academy mai adásában.

A műsorvezető stylistja nem aprózta el Nóri ruháját, vagyis, hogy pontosak legyünk, a ruha felső részét igencsak elaprózta: gyakorlatilag alig takarja valami a műsorvezető melleit. Hatalmas dekoltázst és haskivágást is kapott, a nem mindennapi ruhában pedig Nóri egyszerűen fantasztikusan fest. Ezt még két zsűri tag, Keresztes Ildikó és Király Viktor is megjegyezte.

Forrás: Facebook/Star academy
Drámai fordulat: VV Tivy feladja a játékot?http://www.life.hu/sztarok/20161104-vv-tivy-a-valo-vilag-by-big-brother-lehet-hogy-feladja-a-jatekot.htmlVV Tivy a riportszobában közölte döntését, miszerint fel szeretné adni a játékot. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia szerint Bereczki Zolinak óriás boája vanhttp://www.life.hu/sztarok/20161009-liptai-claudia-szerint-bereczki-zolinak-orias-boaja-van-sztarban-sztar.htmlMuri Enikő a Sztárban szát színpadán ezúttal Janet Jackson egyik dalát adta elő.TV + Sztárok--"Így képzeltem el gyerekkoromban Hitler dadusát" - Kocsis Tibor a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161009-kocsis-tibor-a-sztarban-sztarban-csongradi-kata-dalat-enekelte.htmlKocsis Tibi kicsit ijesztő volt nőként, de hihetetlen jól adta elő Csongrádi Kata Millió rózsaszál című dalát. TV + Sztárok--"Mint egy punibáró" - Polyák Lillának jól beszólt a Sztárban sztár zsűrijehttp://www.life.hu/sztarok/20161009-polyak-lilla-a-sztarban-sztar-musoraban-pink-volt.htmlPolyák Lilla a Sztárban sztár színpadán ezúttal Pink bőrébe bújt. TV + SztárokOrigoAmíg mi megfagyunk, Mihalik Enikő egy szál bugyiban csapatja a pálmafák alatthttp://www.life.hu/sztarok/20161008-mihalik-eniko-bugyis-palmafas-nyari-kepet-posztolt-intagramra.htmlNa jó, valójában csak szeretne pucéran pancsolni: a világhírű magyar modell egy nyárbúcsúztató régebbi képpel hergelte a rajongóit. TV + SztárokOrigo"Úgy néztél ki, mint egy háziasszony" - szétalázta a zsűri a Star Academy versenyzőjét http://www.life.hu/sztarok/20160917-streiffert-hannat-szetalazta-a-star-academy-zsurije.htmlHiába volt a cuki pörgős szoknya és a milliónyi szmájli, a Star Academy versenyzőjét, Streiffert Hannát igencsak lehúzta a zsűri. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.