Szétszabdalt menyasszonyi ruhájában ment bulizni Millie Mackintosh

Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry -
menyasszonyi ruha sztárok menyasszony Millie Mackintosh
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit tévésztár, Millie Mackintosh úgy döntött, végleg lezárja tönkrement házasságát, ehhez pedig egy igen érdekes módot választott. 

A 27 éves celeblányt nemrég Hugo Taylorral hozták össze a lapok, a férfi előtt vált el férjétől, Professor Green zenésztől. Millie most azonban végérvényesen az emberek tudtára adta, hogy már elvált nő, ehhez pedig az esküvői ruháját használta, nem is akárhogyan - a történtekről készült képeket itt megnézheted.

Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

A Made in Chelsea sztárja nemrég egy Halloween buliba volt hivatalos, ő pedig megadta a módját a jelmezének:

a félmillió Forintos esküvői ruháját szétszabdalta, művérrel kente össze - ez lett a buliszettje.

Ez ám a házasságtól való búcsúzás!

Esküvő világsztár módra

Ez a cikk 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Felejtsd el az esküvőiruha-kölcsönzést! A sztárok világában máshogy működik ez (is): dollármilliókat költenek egy-egy izgalmas darabra, amelyet általában egy-egy ismert tervező készít a számukra. Íme, minden idők 11 legdrágább ruhakölteménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.