Várkonyi Andrea Micsoda nők! Várkonyi Andreával Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Várkonyi Andrea remekül érzi magát új műsorában. Most pedig az is kiderült, hogy leghűségesebb nézője és kritikusa nem más, mint a párja, Bochkor Gábor.

"Mind a kettő én vagyok, mind a két műsorban más-más oldalamat tudom megmutatni, de ezek egyike sem egy felvett szerep. A Tények szigorúbb műfaj volt, ahol nem az én véleményem volt a fontos, a Micsoda nők!-ben viszont lényeges, hogy én és a vendégeim mit gondolunk a világról, bizonyos élethelyzetekről, és a beszélgetésbe a saját tapasztalataimat is beleszövöm. Teljesen más a kettő, azt is szerettem, de most nagyon élvezem, hogy ez utóbbit csinálhatom" - mondta Andi a Borsnak, akit a párja, Bochkor Gábor segíti szakmai receptekkel.

Várkonyi Andrea Forrás: TV2

"Főleg az elején avatott be sok szakmai fogásba, mivel ő már ismeri azokat a trükköket, amikkel még jobbá lehet tenni egy ilyen típusú műsort. Évek óta hallgatom a rádióban, ahogy reggelente szemelvényeket ad elő a családi életünkből, csipkelődik velem, és most végre nekem is lehetőségem van törleszteni. A párom minden adást látott eddig, az a zseniális benne, hogy képes nézőként figyelni a műsort, miközben a szakmai véleményét is megosztja velem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.