Hajós András Majka Majoros Olivér Nathaniel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vicces és olykor kemény beszólásairól ismert műsorvezető megmutatta, hogy a zord külső érző szívet takar. Hajós András zsűritársa, azaz Majka legkisebbik fiára vigyázott, és úgy tűnik, nagyon jól mulattak kettesben.

Hajós András általában kemény kritikával illeti a Sztárban sztár versenyzőit, de ha egy kisgyerek a közelébe kerül, egyből kenyérre lehet kenni. Majka rábízta egy rövid időre kisfiát, a zsűritag pedig az ölébe ültetve próbálta szórakoztatni a körülbelül 7 hónapos csöppséget. Hajós András meg is mutatta, mivel töltötte az időt ő és Olivér, aki kissé megszeppentnek tűnik a műsorvezető által közzétett fotón, de ugyanakkor hihetetlenül édes is! Hajós természetesen egy elmaradhatatlan poénnal osztotta meg a fotót. "Látod Olika, Apukád is pont így szokott a Sztárban Sztár öltözőjében az ölembe ülni, mikor elfárad" - írta a kép mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.