Szexi vagy ciki? Pizzaszelet takarja Kendall Jenner mellbimbóját

mellbimbó Kendall Jenner sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendall Jenner nem szívleli a melltartókat - a celeblány cicifix helyett emojikkal takarta ki mellbimbóit. 

Azt nem lehet mondani, hogy a fiatal szupermodell jó barátságban lenne a melltartókkal. Nemrég New York-ban felejtett el cicifixet venni egy sokat mutató felső alá, Párizsban pedig mellet és popsit is mutatott Kim Kardashian kishúga. Legutóbb Instagram-oldalán is merész képet posztolt...

Forrás: Instagram/kendalljenner

Kendall ismét egy áttetsző felsőre voksolt, most azonban nem akarta közszemlére tenni mellbimbóit, és pizza-emojikkal takarta ki őket.

Ezt valószínűleg viccnek szánta a modell, a rajongóknak pedig bizonyára bejött a fotó.

Kendall egyébként a napokban lett 21 éves, a szülinapi bulijában pedig egy igencsak feltűnő ruhában mutatta meg, hogy bizony róla kell, hogy szóljon minden. A ruhát egyébként évekkel ezelőtt Paris Hilton is viselte - itt meg is nézheted a kreációt!

Csomor Csillával lesz még édesebb az élethttp://www.life.hu/sztarok/20161107-a-szineszno-is-csatlakozik-a-tv2-reality-showjaba.htmlEgy sikeres, csinos színésznővel bővül az Édes élet sztárcsapata. TV + Sztárok--8 milliárdot ért volna Mariah Carey házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20161107-valas-eseten-8-milliardot-kapott-volna-mariah-carey.htmlA popdíva házassági szerződése felfoghatatlan összegekről mesél. TV + Sztárok--Szakított párjával a Barátok közt egykori sztárja, Bozsek Márkhttp://www.life.hu/sztarok/20161107-szakitott-parjaval-czinege-annaval-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-bozsek-mark.htmlBozsek Márk újra szingli. A Barátok közt egykori szereplője, aki az X-Faktorban is megpróbálta szerencséjét pár évvel ezelőtt elhagyta barátnőjét, Czinege Anna stylistot.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huJé, senki sem esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161106-sztarban-sztar-dontojenek-elso-reszebol-senki-sen-esett-ki.htmlA Sztárban sztár döntőjének első felvonásából érdekes módon senki sem pottyant ki. TV + SztárokOrigoVakok között félszemű a király: VV Soma nyerte az iskolahetethttp://www.life.hu/sztarok/20161106-valovilag-8-soma-nyerte-az-iskolahetet-vakok-kozott-felszemu-a-kiraly.htmlSötét nap ez a mai a hazai televíziózás történetében, ugyanis az iskolahét végeztével levizsgáztak a villalakók. Nos, ha létezik az emberi butaságnak, ostobaságnak és sötétségnek egy maximum szintje, akkor a villalakók egész biztosan felülmúlták azt. TV + SztárokOrigoA sötét ötven árnyalata volt a villalakók vizsgájahttp://www.life.hu/sztarok/20161106-valovilag-8-az-iskolahet-vegen-vizsgaztak-a-villalakok.htmlSzáz alatt még össze tudok adni számokat, de utána már nem, mert úgyis van a mobilomon számológép. Ezért nem fogom magam rosszul érezni - ezt, vagy valami ehhez hasonlót nyilatkozott VV Vivien a riportszobában. Majd még azt is hozzátette, hogy egy másik univerzumban egész biztosan ő lenne a legokosabb. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.