Sosem volt még ennyire szexi Lea Michele - JLo-tól lopott szelfitippeket

Forrás: Instagram/msleamichele -
Lea Michele szelfi sztárok Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lea Michele csúcsformában van, ezt pedig ágyban, szexi fehérneműben fetrengve mutatta meg. Kár, hogy a szelfiötlet nem túl egyedi - napokkal előtte JLo lőtt egy megszólalásig hasoló fotót. 

Lea Michele egy ágyban, New Yorkban fotózkodott egy elég sokat mutató fehérneműben. Szó se róla, írtó dögös a Glee! sztárja, aki saját bevallása szerint jobb formában van, mint valaha. Lea ugyanis rengeteget edz, figyel az étkezésére, az eredmény pedig egy izmos szálkás, tónusos test. Csak ezeken a szelfiken kéne még dolgozni...

Forrás: Instagram/msleamichele

Lea előtt pár nappal ugyanis a nála jóval idősebb és tapasztaltabb JLo lőtt egy szintén fekete fehérneműs, ágyban készült szelfit, amin még a beállás is épp olyan, mint fiatal kolléganőjéé. Vajon Lea ezzel a képpel adózott példaképe előtt, netán azt gondolta, nem fog feltűnni senkinek a másolás? Várjuk a következő koppintást, Lea!

Jennifer Lopez fotója Forrás: Instagram/jenniferlopez

A fiatal színésznő egyébként nem túl szégyenlős: nemrég pucéran pózolt egy magazinban, ahol természetesen szuper képek születtek róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.