Zámbó Krisztián megfenyegette Puzsér Róbertet

Forrás: Facebook -
Zámbó Jimmy Puzsér Róbert Zámbó Krisztián beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert elindította műsorát a Hír TV-n. A kritikus kijelentések már most botrány okoztak a Facebookon. 

Puzsér a tíz leghitványabb magyar popdal közt elemezte - és persze pocskondiázta - vendégével a NOX, a Republic, a Hooligans, Szandi és még pár együttes, előadó zenei tevékenységét, Zámbó Jimmytől pedig A jó asszony mindent megbocsát című dal került fel a listára. Puzsér szerint ez egyenesen a családi erőszakról szól, amit a király fia természetesen nem hagyott annyiban.

Forrás: Facebook

"Az, hogy engem is próbáltált anno lejáratni, lepereg rólam, de Édesapámat hogy merted vádolni? Aki a szerelem és a hit hírnöke volt...ezért én fogom megvédeni, mivel ő sajnos már nem tud védekezni, viszont én kicsit agresszívabban. Én nem a szavak embere vagyok, és nem olyan nyugodt ember, mint apu, ezért kihívlak egy bokszringbe, bebizonyítva hogy csak a szád jár, de férfiként egy forintot sem érsz!" - olvasható Krisztián oldalán. A fiú hozzátette: a dal szövegét és zenéjét nem is apja, hanem Pásztor László írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.