pénzügyi gond népdalénekes Sebestyén Márta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres népdalénekes időnként a számlák befizetésével is elkésik, mert pénzügyi gondjai vannak.

Sebestyén Márta Kossuth-díjas, Liszt Ferenc-díjas népdalénekes, aki például a 9 Oscar-díjas Angol beteg című film főcímdalát is énekelte. 42 éve van a pályán, 27 nyelven énekelt eddig, több lemeze is kiadásra került már. A híres énekesnő mindezek ellenére arról számolt be Joshi Bharat műsorában, hogy anyagi nehézségekkel küzd.

Márta szerint ennek az egyik oka az, hogy nem elég „nyomúlós".

Nem szerepel eleget a médiában, nem keresi fel azokat a személyeket, akiken keresztül érvényesülni tudna. Úgy érzi, hogy letett már annyit az asztalra, hogy ne kelljen felszínességekkel felhívnia magára a figyelmet.

Saját bevallása szerint karrierjéhez nem párosul anyagi biztonság.

Ám ettől függetlenül úgy gondolja, családi támogatással minden nehéz időszak átvészelhető.

Egymásnak esett VV Vivi és Zsolti- vége a barátságnak?http://www.life.hu/sztarok/20161109-kiabalt-egymassal-vivi-es-zsolti-egy-csomag-sonka-miatt.htmlA barátságuk láthatóan mélypontra érkezett, még egy csoma sonka miatt is képesek voltak ölre menni. TV + Sztárok--Harry új barátnője kiakasztotta a királynőthttp://www.life.hu/sztarok/20161109-nem-tetszik-erzsebetnek-a-herceg-legujabb-valasztottja.htmlII.Erzsébet egyáltalán nem örül Harry és a színésznő kapcsolatának. TV + Sztárok--Nótár May hírzárlatba burkolózott a magánélete kapcsánhttp://www.life.hu/sztarok/20161108-nem-akar-leendo-gyermekerol-beszelni-az-enekesno.htmlNem akarja elárulni leendő gyermeke nemét és nevét sem az énekesnő. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBomba fotót villantott Lilu az Arab-félszigetrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161108-szexi-kepet-posztolt-magarol-lilu-a-vakaciozas-kozben.htmlA műsorvezető szexi fürdőruhás képpel örvendeztette meg Instagram-követőit. TV + Sztárok--Csúnyán kibabráltak Cristiano Ronaldóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20161108-csapattarsa-szivatta-meg-ronaldot-a-cipobemutaton.htmlBarátai nem mindennapi módon szivatták meg a focistát, videó is készült az esetről. TV + Sztárok--Hajdú Péter nem mindennapi fotót posztolt Facebook-oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20161108-hajdu-facebook-oldalan-vicces-foto-jelent-meg.htmlMaga sem érti miért kapta ezt a képet, de megosztotta rajongóival, akik jól szórakoznak ezen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.