Dobó Kata: „Egyik szerelemből a másikba szaladok”

Forrás: Polyák Attila/Origo, Facebook/Tamás zsidró -
Dobó Kata szerelem munka kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig kellett várnia, de mostanra Dobó Kata élete olyan, mint egy valóra vált álom. Rengeteg szereppel találják meg, a lányával hihetetlenül boldogok, és mint tudjuk, a szerelmi élete is rendben van.

Dobó Kata a 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál alkalmából visszalátogatott Amerikába, ami mindig is a szíve csücske marad. Találkozott barátaival és rég nem látott ismerősökkel, ám hiába húzza vissza a szíve a tengerentúlra, már nem költözne oda. Ez nem is csoda, hiszen itthon mindene megvan, amiről valaha is álmodott.

Forrás: Polyák Attila/Origo, Facebook/Tamás zsidró

"Nekem a színészet adja az igazi boldogságot. Az idei évem is valóságos álom. (...) Igazán nagy szerencsém van, hogy egyik szerelemből a másikba szaladok. Utána pedig hazamegyek Szofihoz, akivel szintén imádok színházasat játszani" - mesélte a Hot! magazinnak Dobó Kata, akinek a szerelmi élete sem kevésbé mesés. Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, a színésznő és Zsidró Tamás egymásra találtak. A mesterfodrász 16 év után vált el a feleségétől, mindketten egyedülállóak voltak, amikor kialakultak köztük a gyengéd érzelmek, és nagyon úgy tűnik, hogy kapcsolatuk abszolút kiegyensúlyozott.

"Köszönjük, jól érezzük magunkat együtt"

– nyilatkozott szűkszavúan kapcsolatukról Kata, aki egy szerepe kapcsán azt is kifejtette, sajnálja, hogy manapság a házasság intézménye már nem jelent túl sokat az embereknek.
"A mai világban a házasságnak sajnos mintha nem lenne akkora súlya, mint régen. Nincs már az, hogy egy férfi és egy nő holtomiglan-holtodiglan, jóban és rosszban kitart egymás mellett, ami azért szomorú. Talán kicsit romantikus alkat vagyok, mert szeretném azt hinni, hogy a házasság jó dolog, és van az az ember, akivel ezt végig lehet csinálni" – árulta el a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.