Gianni nem engedi be a konyhába Debreczeni Zitát

főzés Debreczeni Zita Gianni konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gianni, az olasz-magyar sztárszakács elárulta, hogy náluk nem a nőnek kell a vacsorát megfőznie, ő ugyanis nem engedi be a konyhába szerelmét, hiszen az az ő felségterülete. Debreczeni Zita kezében fakanál helyett fényképezőgép van.

Egy nőnek sem lenne azzal problémája, ha inkább a férje uralkodna a konyhában, főként, ha olyan jól főz, mint Gianni. Az olasz-magyar sztárszakács ragaszkodik is a fakanálhoz, elárulta, hogy szerelmét ő bizony nem engedi be a konyhába.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Még sosem vesztünk össze azon, hogy ki főzzön" - mondta Debreczeni Zita a Borsnak. Gianni pedig hozzátette, ez az ő dolga. "Ez az én szakmám, természetes, hogy én főzök otthon.

Nálunk nincs fakanál a nő kezében, különben is, jobban áll neki a fényképezőgép!"

- mondta Gianni könyvének bemutatóján, amihez a címlapfotót természetesen szerelme, Zita készítette. A pár már több mint két éve van együtt, és kapcsolatuk nagyon jó irányban halad. Korábban Zita azt is elárulta, hogy természetesen az esküvő és a gyermekvállalás kérdése is foglalkoztatja már őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.