Megköpködték Lilut

Forrás: Facebook -
Románia forgatás rontás Keresem a családom Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sztárja újból útnak indult, hogy egymástól elszakított családokon segítsen. Az egyik forgatási napon azonban nem várt dolog történt. 

Lilu a Keresem a családom forgatásán került kapcsolatba egy erdélyi asszonnyal, aki alaposan összeköpködte. Ennek nem az volt az oka, hogy az idős nő nem kedvelte a sztár, hanem egy régi szokást elevenített meg a kamerák előtt - írja a Bors.

Forrás: Facebook

"Ro­­mániában szokás megköpködni a másikat, hogy a rontást levegyük róla és jó szerencsét hozzunk rá. Elôször nem értettem, nem vagyok hozzászokva, hogy így üd­vözöljenek, de amikor magához húzott, és mond­ta, hogy levette rólam a sok rontást, már örültem, hogy megtörtént" - mesélte a műsorvezető.

Zséda törődik az alakjával, de sosem sanyargatja magát http://www.life.hu/sztarok/20161109-zseda-a-ferjeben-talalta-meg-az-igazit-maganeleterol-vallott-a-csodaszep-enekesno.htmlA magyar könnyűzene meghatározó előadója négy év után új stúdióalbummal rukkolt elő. A csodaszép énekesnő ezúttal a szerelemre helyezte a hangsúlyt, mely elmondása szerint mindig is fontos dolog volt az életében. Karrierjéről és magánéletéről beszélgettünk a többszörös Artisjus-, Fonogram- és EMeRTon-díjas Zsédával. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHarry herceg lehet Rihanna következő áldozata?http://www.life.hu/sztarok/20161110-harry-herceg-es-rihanna-nemsokara-talalkozni-fognak.htmlBár most Harry herceg új kedveséről szólnak a hírek, hamarosan újabb nő léphet be Vilmos öccsének életébe: Rihanna, a popsztár! TV + SztárokOrigoBrad Pitt sosem festett még ilyen rosszul http://www.life.hu/sztarok/20161110-brad-pitt-rosszul-nez-ki-a-valas-utan-megjelent-a-sajto-elott-foto.htmlA színész a Szövetségesek című film bemutatóján tűnt fel. A jelek szerint nagyon megviselték az elmúlt hetek történései. TV + Sztárok--Több szexet akarna Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20161110-rendszeresebb-szexre-vagyna-varkonyi-andrea.htmlTöbbször bújna ágyba Várkonyi Andrea, mint párja, Bochkor Gábor. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoDobó Kata: „Egyik szerelemből a másikba szaladok”http://www.life.hu/sztarok/20161110-dobo-kata-egyik-szerelembol-a-masikba-szalad-egy-alom-az-elete.htmlSokáig kellett várnia, de mostanra Dobó Kata élete olyan, mint egy valóra vált álom. Rengeteg szereppel találják meg, a lányával hihetetlenül boldogok, és mint tudjuk, a szerelmi élete is rendben van. TV + Sztárok--Hódi Pamela végre megmutatta jegygyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161109-hodi-pamela-eljegyzesi-gyurujevel-pozol-a-facebookon.htmlOktóber végén kérte meg Berki Krisztián szerelme, Pamela kezét. A celebmami azóta is ragyog és lázasan készül az esküvőre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.