Keresem a családom megható sírás Lilu műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új részekkel folytatódik Lilu családegyesítő műsora, melyben több szomorú pillanatot is átélhetnek a nézők. 

Lilu ismét beutazta a világot, hogy egyesítse a szétszakított családokat. A műsorvezetőt kérdeztük, ő hogyan viseli a drámai történeteket. A sztár a kulisszatitok mellett azt is elárulta a Life.hu-nak, hiányoznak-e neki a nagyívű showműsorok.

Zséda törődik az alakjával, de sosem sanyargatja magát http://www.life.hu/sztarok/20161109-zseda-a-ferjeben-talalta-meg-az-igazit-maganeleterol-vallott-a-csodaszep-enekesno.htmlA magyar könnyűzene meghatározó előadója négy év után új stúdióalbummal rukkolt elő. A csodaszép énekesnő ezúttal a szerelemre helyezte a hangsúlyt, ami elmondása szerint mindig is fontos dolog volt az életében. Karrierjéről és magánéletéről beszélgettünk a többszörös Artisjus-, Fonogram- és EMeRTon-díjas Zsédával. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMegköpködték Lilut http://www.life.hu/sztarok/20161111-lilu-a-keresem-a-csaladom-forgatasan-kerult-kinos-szituacioba.htmlAz RTL Klub sztárja újból útnak indult, hogy egymástól elszakított családokon segítsen. Az egyik forgatási napon azonban nem várt dolog történt. TV + Sztárok--Az 5 leghíresebb leszbikus színésznő, aki felvállalta másságát http://www.life.hu/sztarok/20161109-leszbikus-szinesznok-akik-felvallaltak-a-massagukat-cynthia-nixon-es-jodie-foster.htmlAz elmúlt években egyre több híresség vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik. Az ilyen bejelentések sokszor elősegítik a másfajta szexuális irányultsággal élő emberek elfogadását. Íme öt sztárhölgy, akinek nagy valószínűséggel akadt már valamilyen "kalandja" más nőkkel. TV + SztárokNorthfotoKarda Bea hastáncától leesik az állad http://www.life.hu/sztarok/20161110-karda-bea-nagyon-jol-nez-ki-az-enekesno-igy-hastancol-video.htmlKarda Beának hastáncolva kellett körülírnia, melybe némi mutogatást is vegyített. Ennek hatalmas nevetés lett a vége. TV + Sztárok--Csak keresztelkedni akart a pultos lány, de a lelkész teherbe ejtettehttp://www.life.hu/sztarok/20161110-keresztelkedni-akart-a-pultos-lany-de-a-lelkesz-teherbe-ejtette.htmlKét héttel az első találkozásuk után már viszonyt folytatott az 53 éves lelkész, David Huntley és a 27 éves pultos lány. A nő szerint ezt a gyermeket Isten tervezte, mivel fogamzásgátló eszköz használatának ellenére esett teherbe. TV + SztárokThinkstockGyerekre vágyik Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-bereczki-zoltan-egy-fiu-gyermeket-is-szeretne.htmlCsaládban szeretne élni, és egy kisfiúnak is örülne, bár a párkapcsolat egyelőre várat magára... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.