Extrém próbatételen estek át a Miss Universe lányai

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
medence Vajna Timi Miss Universe Hungary szépségverseny videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi ebben az évben sem okozott csalódást, hiszen a legszebb hölgyeket sikerült kiválasztania. 

A Miss Universe Hungary 16 indulója közül megválasztották azt a lányt, aki a legbátrabban és legügyesebben úszott a cápákkal teli medencében. De ez még nem minden! A versenyzőknek többek között kígyót és pókot kellett fogdosniuk, sőt egy igen gusztustalan ételt is meg kellett kóstolniuk, mely haltetemekből volt összepürésítve.

Vége a szerelemnek: 18 hónap után szakított Bella Hadid kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-18-honap-utan-szakitott-bella-hadid-es-kedvese.htmlTöbb mint egy évig alkotott egy párt Bella Hadid és a The Weeknd, de sajnos a kapcsolatuk zátonyra futott. Nem volt ideje egymásra a fiataloknak, de még mindig szeretik egymást, ezért azt tervezik, hogy a barátság megmarad köztük. TV + SztárokOrigoMindenki Trump fián nevet: állva elaludt apja beszéde közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-donald-trump-fian-nevet-mindenki-barron-trump-elaludt-apja-beszede-kozben.htmlMindenki nagy meglepetésére Donald Trump nyerte az amerikai elnökválasztást. Győzelmi beszédét sokan ujjongva, sokan pedig elkeseredve hallgatták, a fia azonban ellopta a show-t papájától: rengetegen felfigyeltek rá, hogy majd' elalszik a színpadon – állva. TV + Sztárok--Vastag Csaba visszavonulót fúj – kimerült az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20161110-vastag-csaba-kimerules-miatt-dontott-a-pihenes-mellett.htmlA kimerülés szélén álló énekes pihenő üzemmódba kapcsolja magát. Ennek legjobban az aggódó családja örül. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoLady Diana szeretne lenni Vajna Timi - Ha First Lady lenne, sokat jótékonykodnahttp://www.life.hu/sztarok/20161110-vajna-timinek-nem-szamit-a-penzt-ha-first-lady-lenne-sokat-jotekonykodna.htmlVajna Timi nem szeretne First Lady lenni, de ha mégis úgy alakulna, a hírnevét jótékonykodásra használná: Lady Diana szeretne lenni. TV + Sztárok--Béres Alexandra romantikus képet posztolt: 20 éve házasok férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-beres-alexandra-20-eve-hazas-romantikus-foto.htmlBéres Alexandra nem sokszor szokott a magánéletéről beszélni, de minimum évente egyszer, a házassági évfordulójuk alkalmából kivételt tesz. Kereken 20 éve élnek boldog házasságban! Alexandra megható sorokkal emlékezett meg az évfordulójukról. TV + SztárokOrigoGyászol Diane Kruger: elhunyt a nevelőapjahttp://www.life.hu/sztarok/20161110-gyaszol-diane-kruger-szineszno-elhunyt-a-neveloapja.htmlGyászol a világhírű német színésznő, Diane Kruger: a napokban elhunyt a nevelőapja. A hírt a világsztár az Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.