Curtis megtörten bevallotta, még mindig szereti egykori párját

szerelem Curtis kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körülbelül egy hónapja sokkolt mindenkit Curtis a bejelentésével: szakítottak a feleségével. A zenész azon van, hogy továbblépjen, és megpróbált új párt találni, de nem sikerült.

Úgy tűnt minden rendben van a kapcsolatukban, ezért is ért mindenkit meglepetésként Curtis és Csilla szakításának híre. Az esetről a zenész a Facebook-oldalán tájékoztatta rajongóit, és azt kérte, ne zaklassák őt ebben a témában. Több mint egy hónap telt el azóta, Curtis pedig megpróbált továbblépni, de nem nagyon sikerült.

Curtis megtörten bevallotta, még mindig szereti egykori párját Forrás: Curtis / Facebook

Sajátos módon akart új párt találni a rapper: az utcán szólított le egy lányt, akinek különböző kérdéseket tett fel a fociról és a zenei ízléséről. Természetesen nem jött össze Curtis terve, a kérdések sem arattak nagy sikert, ráadásul a lány nem is volt egyedülálló. A zenész hiába próbálkozott másoknál is, csak azt érte el, hogy rájött, neki ez még korai.

"Aranyosak voltak, válaszoltak a kérdéseimre, de megerősített abban, hogy még idő kell nekem. Most még szerintem nincs itt a helye annak, hogy valami kapcsolatba belevágjak. Ki kell pihennem Csillát. Még bennem van. Szeretem Csillát" - mondta Curtis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.