Pásztor Annát combon harapták egy koncerten

koncert harapás Pásztor Anna énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet könnyű az előadóművészek élete! Erről vallott bővebben Pásztor Anna, akit ért már atrocitás fellépés közben. 

Az énekesnő elárulta, hogy küldött már melegebb éghajlatra egy cseppet "lelkesebb" rajongót. Bár az édesanya megijedt a férfitől, a helyzetet mégis sikerült gyorsan lereagálnia. Pontosabban, a lábai közé szorította, ugyanis a kiss túlfűtött vendég combon harapta őt koncert közben. A 43 éves sztár a jelek szerint nem szívbajos, sőt elmondása szerint a támadója a történtek óta a legnagyobb rajongói között van.

Pásztor Anna lehallgatta az alvilágot

Pásztor Annáról tudtuk, hogy extrém és bevállalós, azt viszont eddig nem, hogy mennyire vakmerő is.
Ők Hollywood leghíresebb biszexuális sztárjai http://www.life.hu/sztarok/20161114-leghiresebb-biszexualis-sztarok-felvallaljak-a-massagukat-angelina-jolie.htmlA 21. században nem igazán kell titkolni, ha az ember az átlaghoz képest teljesen más életet él. Hatalmas erővel bír, ha például egy-egy fontosabb ember, közszereplő vagy híresség felmeri vállalni vonzalmát egy azonos nemű ember iránt. A Life.hu összegyűjtötte azokat a hírességeket, akik meglehetősen rugalmasak, főleg szexuális téren. TV + Sztárok--Törőcsik Mari viszonyairól vallott: akkor is voltak, amikor férjnél volthttp://www.life.hu/sztarok/20161115-torocsik-mari-nyitott-hazassagarol-vallott-bodrogi-gyulaval-es-viszonyaikrol.htmlNem mindennapi élete volt Törőcsik Marinak, erről a hamarosan megjelenő könyvéből mindenki értesülhet. A színművésznő szerelmeiről is őszintén vallott, a megcsalásokról és futó kalandokról szintén. Bodrogi Gyulával a házasságuk alatt mindig tudták, hogy mikor van a másiknak szeretője, de nem csináltak belőle problémát. TV + Sztárok--Magyar művészek, akik öngyilkosok lettek 2. részhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-ongyilkos-muveszek-hazankbol-megolte-magat-az-ismert-enekes-cserhati-zsuzsa.htmlA halál mindig fájdalmas pont egy család életében. Főleg, ha szeretett hozzátartozójuk egy hirtelen felindulásból vezérelve, önmaga vet véget az életének. Korábban már összeszedtünk néhány olyan művészt, aki túl korán távozott, most pedig folytatjuk sorozatunkat. Íme, az elmúlt évtizedek legmegrázóbb öngyilkosságai. TV + Sztárok--VV Tivy az ország provokátorának tartja magát, csak nem tudja kiejteni ezt a szóthttp://www.life.hu/sztarok/20161114-vv-tivy-kiesese-utani-napon-adott-interjut-a-life-hu-nak.htmlA Life.hu riportere a párbaj utáni napon kérdezte vereségéről a Szökik a málna sztárját. TV + Sztárok--Veréb Tamás nyerte a Sztárban sztár negyedik évadát http://www.life.hu/sztarok/20161113-sztarban-sztar-negyedik-evadat-vereb-tamas-nyerte-gyoztes.htmlHatalmas volt az izgalom, hiszen három nagyszerű énekes állt a színpadon: Nagy Adri, Kocsis Tibor és Veréb Tamás. TV + SztárokOrigoVörös démonként lépett színpadra Muri Enikő http://www.life.hu/sztarok/20161113-muri-eniko-sztarban-sztar-rihanna-borebe-bujt-dogos-szett.htmlMa este végre kiderül, ki lesz a Sztárban sztár legjobb énekese. Muri Enikő egy elképesztően szexi produkcióval lépett színpadra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.