Vajna Timi Miss Universe Hungary korona Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az üzletasszony az interjúban elárulta, hogy nagyon büszke a lányokra, hiszen ismét sikerült egy nagyon csinos csapatot összeválogatni. 

November 20-án este választják meg a Miss Universe Hungary 2016 győztesét. Az életmód magazin vendégei Vajna Tímea, a szépségverseny tulajdonosa és Nagy Nikoletta, a verseny tavalyi győztese voltak, illetve az idei év tizenhat döntőse is tiszteletét tette. Vajna Timi élő adásban koronázta meg Berki Krisztián az ezüst ékszerrel, melyet 98 órán keresztül készítettek. Timi elárulta, azért adta oda a koronát Berkinek, mert a műsorvezető tavaly is felpróbálta, emiatt reméli idén is szerencsét hoz majd számukra ez a rituálé.

Íme, hazánk legszebb sztárpárjai http://www.life.hu/sztarok/20161115-szerelem-es-parkapcsolat-hazank-legszebb-sztarparjai-szandi-es-hosszu-katinka.htmlA világon az egyik legközhelyesebb mondat, hogy a szerelem az univerzum egyik legszebb érzése. Közhely vagy sem, minden ember arra vágyik a legjobban, hogy megtalálja azt az egy embert, akivel leélheti az egész életét. Hazánkban több olyan ismert ember is található, aki hosszú évek óta nagy harmóniában él együtt a kedvesével, méghozzá a szemünk előtt. Nézzük a legszerelmesebb párokat! TV + SztárokOrigoJennifer Aniston végre anya lesz!http://www.life.hu/sztarok/20161116-adoptalason-gondolkodik-jennifer-es-ferje.htmlSokszor olvashattunk már arról, hogy Jennifer Aniston terhes, ám ez még egyik alkalommal sem fedte a valóságot. Lehet, hogy most végre tényleg anyává válik a csodaszép színésznő? TV + SztárokOrigoWeisz Fannit elzárja a párja a családjától? – Megszólalt a nagymamahttp://www.life.hu/sztarok/20161116-weisz-fanni-parja-peter-nem-kivanatos-szemely-a-csaladban-mondta-a-nagymama.htmlAhogy írtunk is róla, aggódik a családja Weisz Fanniért, mert egy jó ideje szinte semmit nem hallottak a lányról. Amióta együtt jár Péterrel, sem a családtagjaival, sem a barátaival nem tartja a kapcsolatot, ráadásul iskolába sem jár. Édesanyja Facebook-posztja után most megszólalt a lány nagymamája is. TV + Sztárok--Ők Hollywood leghíresebb biszexuális sztárjai http://www.life.hu/sztarok/20161114-leghiresebb-biszexualis-sztarok-felvallaljak-a-massagukat-angelina-jolie.htmlA 21. században nem igazán kell titkolni, ha az ember az átlaghoz képest teljesen más életet él. Hatalmas erővel bír, ha például egy-egy fontosabb ember, közszereplő vagy híresség fel meri vállalni vonzalmát egy azonos nemű ember iránt. A Life.hu összegyűjtötte azokat a hírességeket, akik meglehetősen rugalmasak, főleg szexuális téren. TV + Sztárok--2 éve nem aludt Béres Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20161115-kislanya-komoly-probak-ele-allitotta-beres-alexandrat.htmlKét gyermekes anyaként Béres Alexandra nem unatkozik, de életükben sok a pozitívum, amelyek minden nap éltetik. TV + Sztárok--Whitney Houston szellemét érezte magán miközben a dalát énekeltehttp://www.life.hu/sztarok/20161115-whitney-houston-dala-kozben-erte-rosszullet-az-enekesnot.htmlMajdnem összeesett a színpadon az énekesnő, mikor Whitney Houston klasszikusát énekelte. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.