Chris Hemsworth megakadályozná öccse esküvőjét

Forrás: Michael Buckner / Getty Images North America / AFP -
Miley Cyrus házasság Liam Hemsworth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liam Hemsworth újra együtt van Miley Cyrussal, de nem mindenki nézi ezt jó szemmel.

Miley és kedvese nagyjából 4 évvel ezelőtt szakított egymással, ám tavaly ősszel újra felröppent a hír, mely szerint a szerelmesek kibékültek. Elég egyértelmű jelei voltak a dolognak, hiszen

a popsztár újra hordani kezdte az eljegyzési gyűrűjét,

rengeteg közös fotó készült róluk, majd nem sokkal később beismerték a békülést nyilvánosan is.

A sztárpár még 2012-ben Forrás: Michael Buckner / Getty Images North America / AFP

A 26 éves színész és jegyese már az esküvőt tervezgetik, melyet a tenger partján szeretnének tartani majd. A férfi bevallotta, hogy nagyon nehezen tudta csak elengedni annak idején Miley-t, így egyáltalán nem csodálkozik rajta, hogy ismét megtalálták az egymáshoz vezető utat.
Az énekesnő családja teljes mellszélességgel támogatja a kapcsolatot, édesapja így nyilatkozott :
„Miley és Liam tényleg nagyon boldogok most együtt. Ha prédikátorra van szükségük az esküvőhöz, tudják, hol találnak.„

Az házasságnak azonban van egy ellenzője is. Ő pedig nem más, mint Liam testvére, Chris. - tudta meg a HollywoodLife. Azzal indokolja ellenszenvét, hogy szerinte Miley még nem elég érett ahhoz, hogy feleség legyen. Az idősebb Hemsworth így foglalta össze véleményét:

„Nem fogadja el a tanácsot, hogy várjon még. Szerintem nincs kész a házasságra. Bár biztos vagyok benne, hogy szereti az öcsémet, de ha meggondolja magát, Liamnak végül csak a csalódás marad."

Liam Hemsworth, Miley Cyrus Forrás: Michael Buckner / Getty Images North America / AFP

Chris azt is nehezményezi, hogy a fiatal lány élő adásban vallotta be, hogy nem szereti a Liamtól kapott gyűrűjét. Távol áll a stílusától, de hordja, mert szereti Liamot és nem akarja megbántani. „Furcsa ezt az ékszert az ujjamra húzni, mert az eddigi csecsebecséim főként gumimacikból és vattacukrokból készültek." – hangzott el az élő műsorban.

Fábry Sándort megváltoztatta a szerelem: szigorú elveit adta felhttp://www.life.hu/sztarok/20161117-fabry-sandort-megvaltoztatta-a-szerelem-feladta-szigoru-elveit.htmlA showman általában nem teregeti ki a magánéletét, de olykor azért ő is tesz kivételt. Azt mindenesetre mindig lehetett tudni róla, hogy otthonát szigorúan rendben tartotta, amíg egy nő meg nem érkezett az életébe. Miatta képes volt feladni kőbe vésett elveit! TV + Sztárok--Eltitkolta nagy szerelmét Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/sztarok/20161117-demcsak-zsuzsa-titkos-szeretojebe-volt-utoljara-szerelmes.htmlDemcsák Zsuzsa a szerelmi életéről mesélt, többek között arról a férfiról, akit sosem látott a nyilvánosság. TV + Sztárok--Nem engedi vezetni férje Mádai Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20161117-madai-vivien-nem-vezetheti-ferje-autojat.htmlFérje nem engedi, hogy a műsorvezető a volán mögé üljön. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs nem megy vissza a rádióba, hiába hívjákhttp://www.life.hu/sztarok/20161117-sebestyen-balazst-hiaba-hivjak-mar-nem-megy-vissza-a-class-fmhez.htmlA Morning Show utolsó adását tegnap hallhatták a hallgatók, a műsor jövője bizonytalan, de Balázsék szeretnék folytatni valahol, annyi biztos, hogy már nem a Class FM-en. Hiába hívják őt, oda már nem megy vissza. Lezártnak tekinti a dolgot. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzingli lett a sportoló: úgy tűnik, Kokó és párja szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20161117-kovacs-koko-istvan-es-szerelme-vanda-szakitottak.htmlA világbajnok ökölvívó 22 év után vált el feleségétől, de hamar megtalálta a boldogságot a 30-as évei végén járó Vanda mellett. Úgy tűnik azonban, hogy kapcsolatuk kifulladt: minden jel arra mutat, szakított egymással a pár. TV + Sztárok--Mici feneke megsínylette az anális szexet (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161116-valovilag-mici-es-krisztian-analis-szexe-seruleshez-vezetett.htmlAhogy megírtuk, kemény anális szexet nyomatott a villában Krisztián és Mici. Az aktus azonban nem ért véget kellemetlenségek nélkül: a lány feneke megsérült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.