400 millió forintért ad privát koncertet a Take That

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
Take That jótékonyság koncert licit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas rajongónak és borzasztó gazdagnak kell lenni ahhoz, hogy privát bulit adjon neked a Take That. Egy londoni nő 1,1 millió fontot, azaz csaknem 400 millió forintot ajánlott azért, hogy csak neki koncertezzen a zenekar.

Majdnem lecsúszott a soha vissza nem térő alkalomról a londoni Elaine Fairfax, de az utolsó pillanatban sikerült megtennie a győztes licitet a Take That privát koncertjére. A nő 1,1 millió fontot, azaz majdnem 400 millió forintot ajánlott fel jótékonysági célra egy 45 perces privát buliért. Az aukciót a brit Radio 2 élőben közvetítette, a műsorvezető, Chris Evans értesítette a végeredményről Gary Barlow-t.

400 millió forintért ad privát koncertet a Take That Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A fiúbanda énekese szinte meg sem tudott szólalni mikor megtudta, mekkora összegért kelt el a koncertjük. "Ó, istenem" - csak ennyit tudott mondani a sztár. A győztes licitáló egy gazdag üzletasszony, aki kisállatokra köthető biztosításokból szerezte hatalmas vagyonát. Az általa felajánlott összeg jótékonysági célokra megy, Children in Need nevű szervezet fogja megkapni. "Megyünk és éneklünk neked, iszunk veled egy italt, készítünk szelfiket, megismerkedünk a barátaiddal, apukáddal, anyukáddal.

Bármit is szeretnél tőlünk, azt megtesszük! Alig fogsz tudni tőlünk megszabadulni"

- festette le Gary Barlow, mit kap a pénzéért a rajongó. Az ötlet egyébként Chris Evans műsorvezető fejéből pattant ki, ő kereste meg az együttes, akik azonnal belementek a dologba, tekintve, hogy jótékonyságról van szó - írja a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.